Saç ekimi kabuk dökme losyonu

• Konuyu başlatan Hektor
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 245
  • Cevap 2

Saç ekimi kabuk dökme losyonu

1
Arkadaşlar merhaba akl kliniğe saç ekimi yaptırdım 10. gündeyim oluşan kabuklar için ne zaman dökülmeler başlıyor birde kabuk dökmek için bepanthol losyon kullanmak şart mı losyonsuz kabuk dökme yapan oldumu?
2 6
1
Önce yumuşatmak gerekiyor bir saat köpük kafada kalsın yoksa tahriş edersin perişan olur mutlaka alın derim o kadar boşa gitmesin
H

Hektor

Üye
Arkadaşlar merhaba akl kliniğe saç ekimi yaptırdım 10. gündeyim oluşan kabuklar için ne zaman dökülmeler başlıyor birde kabuk dökmek için bepanthol losyon kullanmak şart mı losyonsuz kabuk dökme yapan oldumu?

A

Aydem

Üye
Saç ekimi sonrası 2 gün saç Ekim firmasin da yıkama öncesi losyon yaptırdım ve benimde 9. Gün diyebilirim ilk 2 gün haricinde losyon Bepanthol altermed sprey losyon kullanmadım.

P

Pakito

Üye
Önce yumuşatmak gerekiyor bir saat köpük kafada kalsın yoksa tahriş edersin perişan olur mutlaka alın derim o kadar boşa gitmesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt