Saç ekimi kabuk alma kaçıncı gün?

• Konuyu başlatan Tuğrul
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 281
  • Cevap 3

Saç ekimi kabuk alma kaçıncı gün?

1
Merhaba abiler saç ekiminde bugün 10. günümü geride bıraktım operasyon 8 saat sürdü ilk başda baya zorlandım anestezi felan ağrılar oluştu şimdi kabuk dökümü olacak doktorum 14. gün kabuk dökmeye başlarsın 21. günde tamamlanır dedi ama forumu okuyunca bazıları kabukları erken dök kökler tutunması için önemli birde hava alamaz yazmış ne yapmalıyım?
3 6
1
Lokal anestezi de çok ağrı oldumu?
T

Tuğrul

Üye
Merhaba abiler saç ekiminde bugün 10. günümü geride bıraktım operasyon 8 saat sürdü ilk başda baya zorlandım anestezi felan ağrılar oluştu şimdi kabuk dökümü olacak doktorum 14. gün kabuk dökmeye başlarsın 21. günde tamamlanır dedi ama forumu okuyunca bazıları kabukları erken dök kökler tutunması için önemli birde hava alamaz yazmış ne yapmalıyım?

A

Alahan

Üye
Hava almayla ilgisi yok sadece saç tutunma sürecinde sıkıntı olabilir yada saçın uzamasını engelleyip çıkarken köklere çekebilir doktorunuz ne dediyse aynen uygulayın

T

tween

Üye
Kabukları alman gerek bepanthol köpük losyon ile zarar vermeden almaya çalış ektirdiğin yere sor

H

Heptwo

Üye
Lokal anestezi de çok ağrı oldumu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
0
Toplam ziyaretçi
0
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt