Soru Saç ekimi için greft bölgesi uygun mu?

• Konuyu başlatan Bersant
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 435
  • Cevap 4

Saç ekimi için greft bölgesi uygun mu?

1
İyi akşamlar arkadaşlar, Saç ektirmeyi düşünüyorum ama ense bölgesinden yeterli greft çıkıp çıkmayacağından emin değilim. Bu konuda yardımınızı almak istiyorum; sizce ense bölgem greft için uygun mu? Ayrıca, tepe bölgem oldukça açık. Çocukluğumdan beri saçlarım seyrek, yani ani bir dökülme yaşamadım. 14 yaşındayken bile kafamın tepe kısmındaki saç derim ışık altında rahatlıkla görünüyordu. Alın çizgim de çocukluktan beri geride ve seyrek. Ailemde genetik kellik de var ama ailemdeki hiç kimse benim gibi çocuklukta seyrek saçlı değil. Onlar 20 yaşlarına kadar gür saçlı olup 20 yaşından sonra dökülme yaşamışlar; benim saç görüntüm ise son 10-12 yıldır neredeyse aynı. Bütün bu bilgiler ışığında ne yapmamı önerirsiniz? [ATTACH type="full"]2807[/ATTACH]
4 6
1
Ön bölge fotoğrafıda olsa tabi daha net olurdu, sakal destekli ön bölgeye saç ekimi yapılabilir.
B

Bersant

Üye
İyi akşamlar arkadaşlar,

Saç ektirmeyi düşünüyorum ama ense bölgesinden yeterli greft çıkıp çıkmayacağından emin değilim. Bu konuda yardımınızı almak istiyorum; sizce ense bölgem greft için uygun mu?

Ayrıca, tepe bölgem oldukça açık. Çocukluğumdan beri saçlarım seyrek, yani ani bir dökülme yaşamadım. 14 yaşındayken bile kafamın tepe kısmındaki saç derim ışık altında rahatlıkla görünüyordu. Alın çizgim de çocukluktan beri geride ve seyrek. Ailemde genetik kellik de var ama ailemdeki hiç kimse benim gibi çocuklukta seyrek saçlı değil. Onlar 20 yaşlarına kadar gür saçlı olup 20 yaşından sonra dökülme yaşamışlar; benim saç görüntüm ise son 10-12 yıldır neredeyse aynı.

Bütün bu bilgiler ışığında ne yapmamı önerirsiniz?

IMG_20241106_013552.jpg

emeklikel

emeklikel

Üye
maalesef değil dostum saç ekimine uygun değilsin hiç girme bu işe

B

Bersant

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevabınız için teşekkürler. Dediğim gibi, ense bölgem bu şekilde. İnternette bazı videolarda greft bölgesi seyrek olanlar için iki seans uygulandığını veya sakal ya da göğüs bölgesinden kıl alındığını duymuştum. Acaba böyle bir çözüm mümkün mü?

emeklikel

emeklikel

Üye
Göğüs kıllarıyla ekim konusunda henüz başarılı bir sonuç görmedim; bence bu boş bir iş. Sakaldan alınacak kıl sayısı da yetersiz olur, donör alanın genişliği de önemli. Bu yüzden bu işten vazgeçmeni öneririm.

Eğer ekime girersen, kafa tasını kapatmak zorunda kalabilirsin çünkü alınacak saç miktarı sınırlı. Bu durumda donör alanın kötü bir görünüme sahip olabilir. Ayrıca, ekilen saçların da dökülme ihtimali var ve senin donör alanında da dökülme mevcut. Bu nedenle, bu konuda dikkatli olmanı tavsiye ederim.

Alperen

Alperen

Üye
Ön bölge fotoğrafıda olsa tabi daha net olurdu, sakal destekli ön bölgeye saç ekimi yapılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt