Saç ekimi için en uygun zaman

• Konuyu başlatan Kadan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 195
  • Cevap 1

Saç ekimi için en uygun zaman

1
Merhabalar saç ekimi yaptırmak için serkan aygın ve Asuman hanımdan görüşmeler yaptım fiyat teklifleri aldım. Fiyatları hemen hemen ikisinde aynı verdi. Ekimi ikisinden birine yaptırcam en erken temmuz ayında izine çıkcam. Aklıma takılan bir soru var yazın ekim yaptırmak saç ekimi için olumsuz bir etki eder mi? Yoksa sonbahar yada kış aylarında ektirmek daha mı sağlıklı olur? Konu hakkında değerli görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
1 6
1
Temmuz yada ağustosta tatile gitmeyecem dersen yaptır ama tatile gideceğim dersen güneş ve havuz sıkıntı olur özellikle ilk bir iki ay direkt güneş ışığı ve klorlu sudan uzak durman gerek.
K

Kadan

Üye
Merhabalar saç ekimi yaptırmak için serkan aygın ve Asuman hanımdan görüşmeler yaptım fiyat teklifleri aldım. Fiyatları hemen hemen ikisinde aynı verdi. Ekimi ikisinden birine yaptırcam en erken temmuz ayında izine çıkcam. Aklıma takılan bir soru var yazın ekim yaptırmak saç ekimi için olumsuz bir etki eder mi? Yoksa sonbahar yada kış aylarında ektirmek daha mı sağlıklı olur? Konu hakkında değerli görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

L

Leonidas

Üye
Temmuz yada ağustosta tatile gitmeyecem dersen yaptır ama tatile gideceğim dersen güneş ve havuz sıkıntı olur özellikle ilk bir iki ay direkt güneş ışığı ve klorlu sudan uzak durman gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
17
Çevrim içi ziyaretçiler
32
Toplam ziyaretçi
49
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt