Saç ekimi hangi ay ektirmek lazım? Kışın mı Ektirmeli?

• Konuyu başlatan fedorn
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 286
  • Cevap 4

Saç ekimi hangi ay ektirmek lazım? Kışın mı Ektirmeli?

1
Saç ekimi için kışın mı yaptırmalı yoksa yılın herhangi bir zamanı olmalı bu konuda bilgi almak istiyorum. Saçı hangi ay ektirmek lazim şuan havalar sıcak olduğu için yaralardan dolayı yanlış diyorlar sizce yada ne yapmöak lazım en iyisi ne zaman ekim yapılır ?
4 6
1
10. ay ektirebilirsiniz, gayet diğer aylara göre çok sağlıklı olacağını düşünüyorum.
F

fedorn

Üye
Saç ekimi için kışın mı yaptırmalı yoksa yılın herhangi bir zamanı olmalı bu konuda bilgi almak istiyorum. Saçı hangi ay ektirmek lazim şuan havalar sıcak olduğu için yaralardan dolayı yanlış diyorlar sizce yada ne yapmöak lazım en iyisi ne zaman ekim yapılır ?

D

Drocco

Üye
Kardeşim saç ekimi zamanı ortalama 10. aydan itibaren en güzeli aralık ayı bana göre.

M

Meyra

Üye
Kışın güneş yanmalarından ve benzeri durumdan dolayı 11. ay en ideali diyebilirim. Yaza doğru çıkan saçlarınla keyfini çıkarabilirsin

F

fedorn

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum , genelde öyle bir kanı var

rooney43

rooney43

Üye
10. ay ektirebilirsiniz, gayet diğer aylara göre çok sağlıklı olacağını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt