Saç Ekimi Hakkında

• Konuyu başlatan genç.psikolojikdanışman
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 379
  • Cevap 1

Saç Ekimi Hakkında

1
Herkese merhabalar. 27 yaşındayım. Özellikle pandemi sonrasında fazla miktarda saçlarım döküldü. Dökülenlerin yerine ektirmek ve var olan saçlarımı güçlendirmek için son bir aydır araştırma yapıyorum. Herhangi bir kronik rahatsızlığım veya alerjim bulunmamaktadır. Mevcut süreçte de dökülmemin normal seyrinde olduğunu zannediyorum. Eskisi kadar agresif dökülme yok şu anda. Ben Kayseri'de yaşadığım için öncelikle buradaki saç ekim merkezlerini araştırdım. Burada Dünyam Hastanesi, Can Hair Kliniği ve Ahmet Tektaş Kliniği ön plana çıkıyor genellikle. Bu merkezler donör bölgemin gayet iyi olduğunu ve tek seansta açıklıkları kapatabileceklerini söylediler. Dünyam ve Can Hair genellikle dhi kalem yöntemini, Ahmet Tektaş Kliniği ise her iki yöntemi de gelen hastanın saç yapısına göre uyguladıklarını söyledi. Bu merkezlerde prp de uygulanıyormuş. İnternette diğer şehirlerdeki merkezleri araştırdığımda büyük şehirlerde ön plana çıkan birçok kliniğin bütçemi aşan fiyatlar verdiklerini öğrendim. Kayseri'de bahsettiğim merkezler ortalama 45.000 - 50.000Tl civarına dhi yöntemiyle ekim yapıyor. Safir fue ise 35.000-40.000Tl aralığında oluyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de bulunan şimdiye kadar online görüşme yaptığım kliniklerden Şahin Çelik, Ers Klinik, Max Hair Klinik detaylı bir şekilde bilgilendirme yaptı. Yalnız bu kliniklerin de bazıları safir fue yönteminin daha uygun olduğunu söylerken bazıları da dhi uygun olur dedi. Hemen hemen hepsinde prp tedavileri de pakete dahilmiş. Birkaç merkeze daha yazdım da onlardan cevap bekliyorum. Acaba benim saç yapıma benzeyip ekim yaptıran olduysa nerede yaptırdığı ve memnuniyet durumu hakkında bilgi verebilir mi? Bütçem sınırlı olduğu için maksimum 60.000 veya 70.000'e kadar ödeme yapabileceğimi düşünüyorum. Yukarıda şehir dışında bulunan ve online görüşme yaptığım merkezlerde de fiyatların bütçemi fazla aşmayacağını öğrendim. Şehir dışında yaptırıp yaptırmama konusunda da kararsızlık yaşıyorum. İnce telli saçlara sahip olduğum için saç ekimi sonrasında ekilen ve var olan saçları destekleme noktasında memnuniyet düzeyi yüksek olan fiyat performans merkezleri arıyorum. Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler.
1 6
1
Selâmlar, adam o kadar yazı yazmış. Bilgisi tecrübesi olanlar cevap verin nyaaa
G

genç.psikolojikdanışman

Üye
Herkese merhabalar. 27 yaşındayım. Özellikle pandemi sonrasında fazla miktarda saçlarım döküldü. Dökülenlerin yerine ektirmek ve var olan saçlarımı güçlendirmek için son bir aydır araştırma yapıyorum. Herhangi bir kronik rahatsızlığım veya alerjim bulunmamaktadır. Mevcut süreçte de dökülmemin normal seyrinde olduğunu zannediyorum. Eskisi kadar agresif dökülme yok şu anda. Ben Kayseri'de yaşadığım için öncelikle buradaki saç ekim merkezlerini araştırdım. Burada Dünyam Hastanesi, Can Hair Kliniği ve Ahmet Tektaş Kliniği ön plana çıkıyor genellikle.
Bu merkezler donör bölgemin gayet iyi olduğunu ve tek seansta açıklıkları kapatabileceklerini söylediler. Dünyam ve Can Hair genellikle dhi kalem yöntemini, Ahmet Tektaş Kliniği ise her iki yöntemi de gelen hastanın saç yapısına göre uyguladıklarını söyledi. Bu merkezlerde prp de uygulanıyormuş.
İnternette diğer şehirlerdeki merkezleri araştırdığımda büyük şehirlerde ön plana çıkan birçok kliniğin bütçemi aşan fiyatlar verdiklerini öğrendim. Kayseri'de bahsettiğim merkezler ortalama 45.000 - 50.000Tl civarına dhi yöntemiyle ekim yapıyor. Safir fue ise 35.000-40.000Tl aralığında oluyor.
İstanbul, Ankara ve İzmir'de bulunan şimdiye kadar online görüşme yaptığım kliniklerden Şahin Çelik, Ers Klinik, Max Hair Klinik detaylı bir şekilde bilgilendirme yaptı. Yalnız bu kliniklerin de bazıları safir fue yönteminin daha uygun olduğunu söylerken bazıları da dhi uygun olur dedi. Hemen hemen hepsinde prp tedavileri de pakete dahilmiş. Birkaç merkeze daha yazdım da onlardan cevap bekliyorum.
Acaba benim saç yapıma benzeyip ekim yaptıran olduysa nerede yaptırdığı ve memnuniyet durumu hakkında bilgi verebilir mi? Bütçem sınırlı olduğu için maksimum 60.000 veya 70.000'e kadar ödeme yapabileceğimi düşünüyorum. Yukarıda şehir dışında bulunan ve online görüşme yaptığım merkezlerde de fiyatların bütçemi fazla aşmayacağını öğrendim. Şehir dışında yaptırıp yaptırmama konusunda da kararsızlık yaşıyorum. İnce telli saçlara sahip olduğum için saç ekimi sonrasında ekilen ve var olan saçları destekleme noktasında memnuniyet düzeyi yüksek olan fiyat performans merkezleri arıyorum. Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 20250712_143051.jpeg
    20250712_143051.jpeg
    860.2 KB · Gösterim: 40
  • 20250712_143257.jpeg
    20250712_143257.jpeg
    1.5 MB · Gösterim: 40
  • 20250712_143948.jpeg
    20250712_143948.jpeg
    3.5 MB · Gösterim: 38
  • 20250712_143300.jpeg
    20250712_143300.jpeg
    1.8 MB · Gösterim: 45
  • 20250712_143330.jpeg
    20250712_143330.jpeg
    690.8 KB · Gösterim: 42
  • 20250712_143333.jpeg
    20250712_143333.jpeg
    1.5 MB · Gösterim: 54
  • 20250712_143247.jpeg
    20250712_143247.jpeg
    1.6 MB · Gösterim: 52
E

erhannn58

Üye
Selâmlar, adam o kadar yazı yazmış. Bilgisi tecrübesi olanlar cevap verin nyaaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
35
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
100

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt