Saç ekimi hakkında bana bilgi verir misiniz?

• Konuyu başlatan Çolak
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 228
  • Cevap 2

Saç ekimi hakkında bana bilgi verir misiniz?

1
İyi akşamlar arkadaşlar, saç ekimi konusunda bilgi almak istiyorum sizden. Fue ve Dhi tekniği saç ekimi ne oluyor? Sakaldan alınan köklerin ekimi daha mı kaliteli oluyor? Ekim öncesi donör bölgeyi güçlendirdik diyelim peki ilaçları bırakınca saç kalitesi eskiye mi dönüyor? Ben şimdiye kadar hiçbir kimyasal ilaç kullanmadım kullanmak da istemiyorum ancak ekim sonrası ilaç kullanmak gerektiğini söylüyorlar kesin kullanmak gerekiyor mu? Donör bölgede genelde hep kızarıklık oluyor. Kızarıklık her ekimde olur mu yoksa hiç alınmamış gibi mi oluyor? Aklıma takılan sorular bunlar bilgi verirseniz sevinirim.
2 6
1
Bende ektirdim çok güzel oldu isteyene resim atarım 9.aydayim 05519918383
Ç

Çolak

Üye
İyi akşamlar arkadaşlar, saç ekimi konusunda bilgi almak istiyorum sizden. Fue ve Dhi tekniği saç ekimi ne oluyor? Sakaldan alınan köklerin ekimi daha mı kaliteli oluyor? Ekim öncesi donör bölgeyi güçlendirdik diyelim peki ilaçları bırakınca saç kalitesi eskiye mi dönüyor?

Ben şimdiye kadar hiçbir kimyasal ilaç kullanmadım kullanmak da istemiyorum ancak ekim sonrası ilaç kullanmak gerektiğini söylüyorlar kesin kullanmak gerekiyor mu?

Donör bölgede genelde hep kızarıklık oluyor. Kızarıklık her ekimde olur mu yoksa hiç alınmamış gibi mi oluyor? Aklıma takılan sorular bunlar bilgi verirseniz sevinirim.

R

Ryzen

Üye
Dhi tekniği ile saç ekimi daha başarılı oluyor sakaldan gerekirse alırlar diğer türlü alınmaz. İlaçları vitaminleri bırakırsan kalite eskiye döner tabiki. Kızarıklık ilk aylar kalır eğer kalıcı kızarıklık kalırsa bu kişinin cilt yapısına ve ekim yapan kişiden de kaynaklanabilir.

E

Erdi

Üye
Bende ektirdim çok güzel oldu isteyene resim atarım 9.aydayim 05519918383

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
22
Çevrim içi ziyaretçiler
42
Toplam ziyaretçi
64

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt