Saç ekimi donör bölge kaşıntısı ne zaman geçer?

• Konuyu başlatan Edward
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 297
  • Cevap 3

Saç ekimi donör bölge kaşıntısı ne zaman geçer?

1
Arkadaşlar 1 ay önce saç 3000 greft saç ekimi yaptırdım donör bölgesinde ve ekim yapılan yerde sürekli bir kaşıntı var bir türlü geçmedi ne zamana kadar sürer ve kaşıntı için önerileriniz varmı ne yapmalıyım?
3 6
1
İyileşen yara kaşınır nemlendirmek için bepanthen krem sürebilirsin
E

Edward

Üye
Arkadaşlar 1 ay önce saç 3000 greft saç ekimi yaptırdım donör bölgesinde ve ekim yapılan yerde sürekli bir kaşıntı var bir türlü geçmedi ne zamana kadar sürer ve kaşıntı için önerileriniz varmı ne yapmalıyım?

rooney43

rooney43

Üye
Bu kaşıntı yaraların iyileşmesine işaret hocam gayet iyi

rooney43

rooney43

Üye
Saç ekimi sonrası kaşınma yerlerinde kabuklanma var mı? Kabuklanmayı güzelce temizlettir saç çıkışı sıkıntılı olur

byburkay

byburkay

Üye
İyileşen yara kaşınır nemlendirmek için bepanthen krem sürebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
67
Toplam ziyaretçi
107

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt