Saç ekimi Asuman hair mi Hasan akil mi?

• Konuyu başlatan Saçım Yok
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 283
  • Cevap 2

Saç ekimi Asuman hair mi Hasan akil mi?

1
Selamlar abilerim kardeşlerim hayırlı kandiller herkese. Benim yaşım 32 saç ekimi yaptırmak istiyorum ancak karar vermede yorumlar görmek istedim. İki yer arasında kaldım. İstanbul Pendik Asuman hair ve İstanbul Ataşehir hasan akil bu iki saygın yer arasında kararsız kaldım. Sizlerin önerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir? Bilmek isterim şimdi den sağolun.
2 6
1
Ne Forumlara, ne de forum yöneticilerinin laflarına bakıp hareket etme Adam akıllı kendin araştırma yap, sonra üzülürsün. Bir çok eli yüzü merkezin forumlarda esamesi bile okunmuyor, sence neden!
S

Saçım Yok

Üye
Selamlar abilerim kardeşlerim hayırlı kandiller herkese. Benim yaşım 32 saç ekimi yaptırmak istiyorum ancak karar vermede yorumlar görmek istedim. İki yer arasında kaldım. İstanbul Pendik Asuman hair ve İstanbul Ataşehir hasan akil bu iki saygın yer arasında kararsız kaldım.

Sizlerin önerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir? Bilmek isterim şimdi den sağolun.

K

kehriba

Üye
Hasan Akil Sosyal medyada çok fazla reklam çıkıyor, Ataşehir de saç ekim merkezi kendisi saç ekimi işlemlerine katılmıyor, sadece ön çizgi çekimi ve benzeri planlamada yer alıyor.

G

gelemem

Üye
Ne Forumlara, ne de forum yöneticilerinin laflarına bakıp hareket etme
Adam akıllı kendin araştırma yap, sonra üzülürsün.

Bir çok eli yüzü merkezin forumlarda esamesi bile okunmuyor,
sence neden!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
26
Çevrim içi ziyaretçiler
57
Toplam ziyaretçi
83

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt