Saç ekimi acısı kaç gün sürüyor?

• Konuyu başlatan yorulmaz
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 381
  • Cevap 3

Saç ekimi acısı kaç gün sürüyor?

1
Saç ekimi acısını merak ediyorum arkadaşlar, saç ekim sonrası kafadaki acı , ağrı işte anormal olmayan sıkıntılar kaç gün sürüyor bu konuda tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi?
3 6
1
2 hafta ağrısı oluyor 1 ay zorluk çekiyon sonrası düzeliyor
Y

yorulmaz

Üye
Saç ekimi acısını merak ediyorum arkadaşlar, saç ekim sonrası kafadaki acı , ağrı işte anormal olmayan sıkıntılar kaç gün sürüyor bu konuda tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi?

O

Okay

Üye
1 ay ağrılar devam ediyor ilk 1 hafta baya zorluk yaşadım sonradan biraz azaldı ama ekilen yerler ve donör bölgesinde uyuşma hissi devam ediyor.

B

berke_gungorr

Üye
Dostum ilk 3 gün ağrı kaşıntı olur sonra bu 1 haftalık süreçte yavaş yavaş azalarak biter ama kafandaki baskı ve gerginlik hissi uzun bir süre devam ediyor(2-3 ay gibi) sonra oda yok oluyor yani 1 haftada hiçbir şeyin kalmıyor ağrı acı olarak.

M

Mert34

Üye
2 hafta ağrısı oluyor 1 ay zorluk çekiyon sonrası düzeliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
44
Çevrim içi ziyaretçiler
70
Toplam ziyaretçi
114
Robots
14

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt