Saç ekimi 4700 greft vitamin, sprey ne kullanmalıyım?

• Konuyu başlatan Ziptikci
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 399
  • Cevap 5

Saç ekimi 4700 greft vitamin, sprey ne kullanmalıyım?

1
Merhaba saç ekimi 4700 greft ekildi bana öyle gelmedi ama neyse yaptırdığım yer parasını aldı dahada ilgilenmedi pişman oldum diyebilirim kabuk dökümünü kendim yaptım prp iki hafta sonra yaptıracak vitamin, sprey, şampuan herhangi bişey almama gerek var mı? Bana bi şampuan verdiler çok pahalı 820 tl düşünceleriniz bekliyorum?
5 6
1
Xpecia vitamin trendyolda 180 lira al 7 ay falan kullan dalin şampuan kullan ilk 6 ay vitaminlerden şampuanlardan fazla para kazanan firmalar öyle istiyor
Z

Ziptikci

Üye
Merhaba saç ekimi 4700 greft ekildi bana öyle gelmedi ama neyse yaptırdığım yer parasını aldı dahada ilgilenmedi pişman oldum diyebilirim kabuk dökümünü kendim yaptım prp iki hafta sonra yaptıracak vitamin, sprey, şampuan herhangi bişey almama gerek var mı? Bana bi şampuan verdiler çok pahalı 820 tl düşünceleriniz bekliyorum?

A

Atalay

Üye
Şampuan 820 TL olur mu? Kazıklama var bence dalin şampuan kullan

A

Alahan

Üye
Avesin saç bakım şampuanı kullanmıştım tavsiye ederim

Z

Ziptikci

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu şampuanı önerdiler internetten baktım ben sürekli bu şampuanı kullanamam

must de qen shampoo.jpg

A

Ayaz

Üye
Hocam şampuana sakın verme o kadar para git biotin kullan daha iyi

R

Ritalin

Üye
Xpecia vitamin trendyolda 180 lira al 7 ay falan kullan dalin şampuan kullan ilk 6 ay vitaminlerden şampuanlardan fazla para kazanan firmalar öyle istiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
1
Çevrim içi ziyaretçiler
6
Toplam ziyaretçi
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt