Yardım Saç ekimi 43.gün saçta belirgin açıklık sorunu

• Konuyu başlatan hacegan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 262
  • Cevap 5

Saç ekimi 43.gün saçta belirgin açıklık sorunu

1
Merhaba Şuan 43.günümdeyim galiba şok dökülme yaşıyorum bir iki haftadır ama çok garip bir şekilde dökülüyor saçlar. Ekteki resimde göreceğiniz üzere yanlarım acayip açıldı bu normal mi ? Dökülme sırasında böyle açık gözükmesi normal mi sanki kök gitmiş gibi geliyor tırsıyorum. Şok dökülme dediğimiz şey aslında saç telinin gitmesi değil mi neden böyle sanki kök gitmiş gibi açık gözüküyor . Dökülmeyi azaltmak adına xpecia tablet ve multivitamin mineral tableti kullanıyorum . Onun haricinde şampuan olarak saçı beslemesi ve katkı maddesi az olması sebebiyle swissodermin şampuanını kullanıyorum. Genel olarak baktığınızda ön kısım 43.güne göre nasıl duruyor ? Tavsiyelerinizi bekliyorum hocalarım.
5 6
1
Resimden gördüğüm kadarıyla şakaklar diğer bölgelere göre daha seyrek duruyor saç kökleri var ama 3. ayın sonuna doğru netleşmeye başlar tepelerde durum şimdilik iyi 3. Aydan sonra daha çok kararma olacaktır
H

hacegan

Üye
Merhaba Şuan 43.günümdeyim galiba şok dökülme yaşıyorum bir iki haftadır ama çok garip bir şekilde dökülüyor saçlar. Ekteki resimde göreceğiniz üzere yanlarım acayip açıldı bu normal mi ? Dökülme sırasında böyle açık gözükmesi normal mi sanki kök gitmiş gibi geliyor tırsıyorum. Şok dökülme dediğimiz şey aslında saç telinin gitmesi değil mi neden böyle sanki kök gitmiş gibi açık gözüküyor . Dökülmeyi azaltmak adına xpecia tablet ve multivitamin mineral tableti kullanıyorum . Onun haricinde şampuan olarak saçı beslemesi ve katkı maddesi az olması sebebiyle swissodermin şampuanını kullanıyorum. Genel olarak baktığınızda ön kısım 43.güne göre nasıl duruyor ? Tavsiyelerinizi bekliyorum hocalarım.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-05-13 at 14.50.02.jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-13 at 14.50.02.jpeg
    278.6 KB · Gösterim: 46
  • WhatsApp Image 2023-05-13 at 14.49.31 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-13 at 14.49.31 (1).jpeg
    226 KB · Gösterim: 37
  • WhatsApp Image 2023-05-13 at 14.49.31.jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-13 at 14.49.31.jpeg
    206.4 KB · Gösterim: 41
A

Alahan

Üye
Ekimin ilk gün fotoğrafını paylaşırsanız daha iyi anlarız sonucu şuan 43. gün olduğundan normal gibi geliyor

H

hacegan

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
H

hacegan

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
endişe etmene gerek yok , ekilen kökler dökülmüş ve daha önce ordan kanama oldu mu ?
Yok hayır sadece tepe bölgeme yakın bir yerde ufak sivilce gibi bir kanama oldu onun haricinde kanama olmadı. İnşallah dediğiniz gibi olur

Z

zweig

Üye
Resimden gördüğüm kadarıyla şakaklar diğer bölgelere göre daha seyrek duruyor saç kökleri var ama 3. ayın sonuna doğru netleşmeye başlar tepelerde durum şimdilik iyi 3. Aydan sonra daha çok kararma olacaktır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
68
Toplam ziyaretçi
108
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt