Saç ekim merkezinin önerdiği şampuan hakkında

• Konuyu başlatan Altay
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 209
  • Cevap 2

Saç ekim merkezinin önerdiği şampuan hakkında

1
Merhaba arkadaşlar, 20 yaşımdan beri saçlarım dökülüyor bir kaç sene minoxil proscar tedavisi yaptım biraz iyi geldi ama ilaçları düzenli kullanmadığım için seyrelmeler devam etti. Saçlarımın seyrekleşmesi nedeniyle moralim oldukça bozuluyordu. Mayıs sonlarında birkaç saç ekim merkezi ile görüştüm. İlk görüştüğüm merkez 3.400-3800 greft ekebileceklerini söyledi, ancak kafamda sivilce problemi olduğunu belirttiler ve bunun için bir şampuan ve krem önerdiler. Bu ürünleri birkaç kez kullandım ancak sivilceler üzerinde pek etkili olmadı. Daha sonra başka bir merkezle görüştüm. Orası ise donör bölgemin zayıf olduğunu ve sadece bir kez saç ekimi yapılabileceğini, ikincisinin mümkün olmayacağını söyledi. İlk ekimde de ancak 2.500-3.000 greft ekebileceklerini belirttiler. Ayrıca bana Promogene şampuan ve Mie Biotin Mineral kullanmamı önerdiler ve marketlerde satılan şampuanların saçlarıma zarar verdiğini söylediler. Son 3 aydır bu şampuan ve biotin mineral kullanıyorum, ancak büyük bir sorunla karşı karşıyayım. Saçlarım bu süreçte hiç olmadığı kadar hızlı seyreldi. Özellikle son 1 ayda ön bölgede ciddi bir açılma oldu. Daha önce böyle hızlı bir dökülme yaşamamıştım. Sizce bu durum kullandığım şampuan ve biotin mineralden kaynaklanıyor olabilir mi? Bu ürünleri kullanan ya da benzer deneyimler yaşayan varsa, geri dönüşlerinizi bekliyorum.
2 6
1
Şampuan kullamımını bırak Ql biotin selenyum çinko, medobiocomplex-e, xpecia gibi içerisinde çeşitli bileşenler olan takviyeleri kullan. Ayrıca anti androjen almam gerekli olduğunu düşünüyorum.
A

Altay

Üye
Merhaba arkadaşlar, 20 yaşımdan beri saçlarım dökülüyor bir kaç sene minoxil proscar tedavisi yaptım biraz iyi geldi ama ilaçları düzenli kullanmadığım için seyrelmeler devam etti. Saçlarımın seyrekleşmesi nedeniyle moralim oldukça bozuluyordu. Mayıs sonlarında birkaç saç ekim merkezi ile görüştüm. İlk görüştüğüm merkez 3.400-3800 greft ekebileceklerini söyledi, ancak kafamda sivilce problemi olduğunu belirttiler ve bunun için bir şampuan ve krem önerdiler. Bu ürünleri birkaç kez kullandım ancak sivilceler üzerinde pek etkili olmadı.

Daha sonra başka bir merkezle görüştüm. Orası ise donör bölgemin zayıf olduğunu ve sadece bir kez saç ekimi yapılabileceğini, ikincisinin mümkün olmayacağını söyledi. İlk ekimde de ancak 2.500-3.000 greft ekebileceklerini belirttiler. Ayrıca bana Promogene şampuan ve Mie Biotin Mineral kullanmamı önerdiler ve marketlerde satılan şampuanların saçlarıma zarar verdiğini söylediler.

Son 3 aydır bu şampuan ve biotin mineral kullanıyorum, ancak büyük bir sorunla karşı karşıyayım. Saçlarım bu süreçte hiç olmadığı kadar hızlı seyreldi. Özellikle son 1 ayda ön bölgede ciddi bir açılma oldu. Daha önce böyle hızlı bir dökülme yaşamamıştım.

Sizce bu durum kullandığım şampuan ve biotin mineralden kaynaklanıyor olabilir mi? Bu ürünleri kullanan ya da benzer deneyimler yaşayan varsa, geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Z

zweig

Üye
Yazdığın şampuanı ilk duydum muhtemelen ekim merkezi aracılığıyla satılan ürünler ben şahsen bu tür ekim merkezinin önerdiği pazarlama amaçlı ürünlere güvenmiyorum. Piyasada bir çok bilindik şampuan varken bu tür ürünleri kullanmanızı önermem. Saçında seboreik dermatit varsa ona yönelik şampuanlar kullanmak gerekir.

L

Lahmacun

Üye
Şampuan kullamımını bırak Ql biotin selenyum çinko, medobiocomplex-e, xpecia gibi içerisinde çeşitli bileşenler olan takviyeleri kullan. Ayrıca anti androjen almam gerekli olduğunu düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt