Saç ekim merkezi önerisi

• Konuyu başlatan captain_
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 137
  • Cevap 3

Saç ekim merkezi önerisi

1
Arkadaşlar merhaba, Ben yıllarda saç ektirmeyi düşünüyordum ama sürekli saçım döküldüğü için biraz bekleyeyim dedim ve şu an karar verdim. Biraz fazla döküldü tabii saçlarım son 3-4 yılda. 32 yaşındayım. Aşağıda saçlarımın fotoğraflarına bakıp bana doktor ve merkez tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Bütçem var aslında. Fayda maliyet dengesine göre bütçemi arttırabilirim. Tavsiyelerde bulunurken ilgili merkezin fiyatlarını da biliyorsanız yazabilir misiniz? Sanırım 2 defada ekilmesi gerekiyor. Çok fazla sakalım da var aslında. 5bin greft enseden 2bin greft sakaldan olsa nasıl olur acaba? Ve saç ekim öncesi başlamam gereken tedaviler var mı? ilaçlar losyonlar gibi? Gerçekten tavsiyelerinize çok ihtiyacım var saç ekimi konusunda. Şimdiden çok teşekkür ederim desteğiniz için.
3 6
1
Hocam bir çok saç ekim merkezi var, hangi şehirde yaşadığınız önemli 1 gün kesin kalıcaksınız örneğin Ankara'da yaşıyorsanız, İstanbul'a gideceksiniz kalacağınız otel sizden mi saç ekim merkezinden mi çok önemli şuan bazı bildiğim saç ekim merkezleri 40 bin lira ile 50 bin lira arasında değişiyor. İstanbul'de estemiami çok duyuyorum , emphair clinic çok duyduklarım arasında ayrıca Asmed Dr. Koray Erdoğan. veya Aslı Tarcan Arenamed gibi gibi merkezler var siz bence bir sepet saç ekimi listesi yapın iyisi kötüsü bizde yorumlar yazalım
C

captain_

Üye
Arkadaşlar merhaba,

Ben yıllarda saç ektirmeyi düşünüyordum ama sürekli saçım döküldüğü için biraz bekleyeyim dedim ve şu an karar verdim. Biraz fazla döküldü tabii saçlarım son 3-4 yılda. 32 yaşındayım. Aşağıda saçlarımın fotoğraflarına bakıp bana doktor ve merkez tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Bütçem var aslında. Fayda maliyet dengesine göre bütçemi arttırabilirim. Tavsiyelerde bulunurken ilgili merkezin fiyatlarını da biliyorsanız yazabilir misiniz? Sanırım 2 defada ekilmesi gerekiyor. Çok fazla sakalım da var aslında. 5bin greft enseden 2bin greft sakaldan olsa nasıl olur acaba? Ve saç ekim öncesi başlamam gereken tedaviler var mı? ilaçlar losyonlar gibi? Gerçekten tavsiyelerinize çok ihtiyacım var saç ekimi konusunda. Şimdiden çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Ekli dosyalar

• arka - Edited.jpg
    arka - Edited.jpg
    1.6 MB · Gösterim: 19
  • ön - Edited.jpg
    ön - Edited.jpg
    1.3 MB · Gösterim: 17
  • üst - Edited.jpg
    üst - Edited.jpg
    1.5 MB · Gösterim: 22
  • sağ yan - Edited.jpg
    sağ yan - Edited.jpg
    1.8 MB · Gösterim: 24
  • sol yan - Edited.jpg
    sol yan - Edited.jpg
    2 MB · Gösterim: 22
Alperen

Alperen

Üye
Kardeşim bence senin saç ekimi mevzusu 2 işlem gerektiriyor, çünkü baya açıklık fazla tek seansda kapanmaz.

C

captain_

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet onun farkındayım. 2 seferde olur gibi. Peki hangi merkezleri önerirsiniz?

revivo

revivo

Üye
Hocam bir çok saç ekim merkezi var, hangi şehirde yaşadığınız önemli 1 gün kesin kalıcaksınız örneğin Ankara'da yaşıyorsanız, İstanbul'a gideceksiniz kalacağınız otel sizden mi saç ekim merkezinden mi çok önemli şuan bazı bildiğim saç ekim merkezleri 40 bin lira ile 50 bin lira arasında değişiyor. İstanbul'de estemiami çok duyuyorum , emphair clinic çok duyduklarım arasında ayrıca Asmed Dr. Koray Erdoğan. veya Aslı Tarcan Arenamed gibi gibi merkezler var siz bence bir sepet saç ekimi listesi yapın iyisi kötüsü bizde yorumlar yazalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
32
Çevrim içi ziyaretçiler
51
Toplam ziyaretçi
83

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt