Saç egzaması için losyon önerisi

• Konuyu başlatan kemalbatin
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 590
  • Cevap 2

Saç egzaması için losyon önerisi

1
Selamlar son 6 aydır saç dökülmesi ile yağı egzama sorunu var egzama için betnovate saç losyonu kullanıyorum saçıma inanılmaz derecede iyi geliyor. Yeni bir kutu almak için eczaneye gittim artık üretilmediğini piyasda bulunmadığı söylediler. Bana başka muadili losyon verdi ile yaramadı, bu yüzden yağlı egzama için saç losyonu önerilerinizi almak istedim. Aynı zamanda saç dökülme de içinde vitamin tarzı ne önerirsiziniz.
2 6
1
Ben bu [URL='https://www.dermodi.com/urun/loprox-1-5-100-ml-sampuan']şampuanı[/URL] kullanıyorum çok etkisini gördüm. Kullanmadığım zaman aşırı kepeklenme kaşıntı oluyor. Doktor tavsiyesi ile kullanıyorum ayrıca doktor rapor yazarsa baya bi indirim oluyor.
K

kemalbatin

Üye
Selamlar son 6 aydır saç dökülmesi ile yağı egzama sorunu var egzama için betnovate saç losyonu kullanıyorum saçıma inanılmaz derecede iyi geliyor. Yeni bir kutu almak için eczaneye gittim artık üretilmediğini piyasda bulunmadığı söylediler. Bana başka muadili losyon verdi ile yaramadı, bu yüzden yağlı egzama için saç losyonu önerilerinizi almak istedim. Aynı zamanda saç dökülme de içinde vitamin tarzı ne önerirsiziniz.

C

Chemist

Üye
Betnovate losyon kullanıyorsan büyük ihtimal seboreit dermatit olmuşsun. Bunun kesin bir tedavisi yok. Elinde kullandığın kortikosteroidli kremler sadece baskılamaya yarar ki zaten betnovate gibi losyonlar uzun süre kullanılmamalı prospektüsünü okursan yazar.

A

Alcapone

Üye
Ben bu şampuanı kullanıyorum çok etkisini gördüm. Kullanmadığım zaman aşırı kepeklenme kaşıntı oluyor. Doktor tavsiyesi ile kullanıyorum ayrıca doktor rapor yazarsa baya bi indirim oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103
Robots
14

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt