Saç Dökülmesine Sebep Olan Etkenler

• Konuyu başlatan Tarçın
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 582
  • Cevap 1

Saç Dökülmesine Sebep Olan Etkenler

1
Saç dökülmesine sebep olan bir çok etken vardır. Bunların başında en sık görüleni andro genetik alopesi yani genetik saç dökülmesidir. Diğer sebepler ise sırasıyla yetersiz beslenme, aşırı stresli sosyal hayat, uyku düzensizliği, vitamin eksikiği, saç yağlanması, saç kıran ve kullanılan ilaçlar olarak sıralayabiliriz.
1 6
1
Benim saçlarımda ön taraflarımın saçları çok dökülüyor yaşım genç olduğu için antiandrojen kullanmak istemiyorum. Konuma bakarsanız sizden tavsiye bekliyorum.
Tarçın

Tarçın

Üye
Saç dökülmesine sebep olan bir çok etken vardır. Bunların başında en sık görüleni andro genetik alopesi yani genetik saç dökülmesidir. Diğer sebepler ise sırasıyla yetersiz beslenme, aşırı stresli sosyal hayat, uyku düzensizliği, vitamin eksikiği, saç yağlanması, saç kıran ve kullanılan ilaçlar olarak sıralayabiliriz.

lusyus

lusyus

Üye
Benim saçlarımda ön taraflarımın saçları çok dökülüyor yaşım genç olduğu için antiandrojen kullanmak istemiyorum. Konuma bakarsanız sizden tavsiye bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt