Saç dökülmesine karşı Topikal %2 Ketokonazol losyon

• Konuyu başlatan Alcapone
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 230
  • Cevap 2

Saç dökülmesine karşı Topikal %2 Ketokonazol losyon

1
Topikal olarak ketokonazol içeren tablet ilaçlar bildiğim kadarıyla ülkemizde satılmıyor bilen varsa ilaç ismi yazabilir. Ketokonazol androjen azaltan güçlü antiandrojenik ilaçlar olarak geçiyor. Etkisi yağlanma azaltması mantar ilacı olarak kullanılır. Eğer saçınız çok çabuk yağlanıyorsa saç dökülmesi yaşama ihtimaliniz çok yüksektir, ketokonazol anti-androjen olduğu için bu yağlanmayı birkaç kullanımda hemen keser. Ketokonazol %2 topikal saç losyonu yaparak güçlü bir dht azaltıcı ilaç yapmış olursunuz. Bunun için en kolay yöntem ketoral %2 krem kullanarak losyon yapmaktır. Ben bu kremi hazırlamayı düşünüyorum losyonu nasıl yapmalıyım yardımcı olacak bilgili arkadaşlar konuya el atarsa bilgilerimizi paylaşalım.
2 6
1
Ketokonazol tablet yokmu eczanelerde yapmayı düşünüyorum
A

Alcapone

Üye
Topikal olarak ketokonazol içeren tablet ilaçlar bildiğim kadarıyla ülkemizde satılmıyor bilen varsa ilaç ismi yazabilir. Ketokonazol androjen azaltan güçlü antiandrojenik ilaçlar olarak geçiyor. Etkisi yağlanma azaltması mantar ilacı olarak kullanılır. Eğer saçınız çok çabuk yağlanıyorsa saç dökülmesi yaşama ihtimaliniz çok yüksektir, ketokonazol anti-androjen olduğu için bu yağlanmayı birkaç kullanımda hemen keser. Ketokonazol %2 topikal saç losyonu yaparak güçlü bir dht azaltıcı ilaç yapmış olursunuz. Bunun için en kolay yöntem ketoral %2 krem kullanarak losyon yapmaktır. Ben bu kremi hazırlamayı düşünüyorum losyonu nasıl yapmalıyım yardımcı olacak bilgili arkadaşlar konuya el atarsa bilgilerimizi paylaşalım.

lusyus

lusyus

Üye
Dht azaltmada etkisi olur krem formunu losyon içinde bişekilde homojen olarak karıştırmak gerekir Bunuda alkol, propilen glikol ekleyerek sağlanabilir

D

Dubdruf

Üye
Ketokonazol tablet yokmu eczanelerde yapmayı düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
9
Çevrim içi ziyaretçiler
23
Toplam ziyaretçi
32
Robots
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt