Soru Saç dökülmesine karşı kullanılacak ürünler

• Konuyu başlatan Kelsem
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 134
  • Cevap 1

Saç dökülmesine karşı kullanılacak ürünler

1
Arkadaşlar merhaba, 28 yaşındayım ve 18 yaşımdan beri saç dökülmesi problemi yaşıyorum. Erkek tipi saç dökülmesi gibi görünse de tüm saçlarımda incelme mevcut. Minoxidil ve finasteride gibi ürünleri kullanmak istemiyorum, çünkü minoksidili bırakınca çıkan saçların döküldüğünü duydum, finasteride ise malum nedenlerden dolayı beni korkutuyor. Sizlerin bu ürünlerle olan deneyimlerinizi merak ediyorum. Bunun dışında, bu sorunu yaşayan ve başka ürünlerle iyi sonuç alanlar var mı? Önerilerinizi duymak isterim.
1 6
1
Akşamları ketoral krem sür şakaklara, medobiocomplex-e yada xpecia tablet günde tek kapsül kullan, minoxil kullanmalısın önemli bir yan etkisi yok, saç derisi masajı yap. Saçları güçlendiren minoxil ve antiandrojen kullanmak gerekiyor. Antiandrojen olarak ketoral krem olur, xpecia tablet etki eder.
K

Kelsem

Üye
Arkadaşlar merhaba, 28 yaşındayım ve 18 yaşımdan beri saç dökülmesi problemi yaşıyorum. Erkek tipi saç dökülmesi gibi görünse de tüm saçlarımda incelme mevcut. Minoxidil ve finasteride gibi ürünleri kullanmak istemiyorum, çünkü minoksidili bırakınca çıkan saçların döküldüğünü duydum, finasteride ise malum nedenlerden dolayı beni korkutuyor. Sizlerin bu ürünlerle olan deneyimlerinizi merak ediyorum. Bunun dışında, bu sorunu yaşayan ve başka ürünlerle iyi sonuç alanlar var mı? Önerilerinizi duymak isterim.

P

Player

Üye
Akşamları ketoral krem sür şakaklara, medobiocomplex-e yada xpecia tablet günde tek kapsül kullan, minoxil kullanmalısın önemli bir yan etkisi yok, saç derisi masajı yap. Saçları güçlendiren minoxil ve antiandrojen kullanmak gerekiyor. Antiandrojen olarak ketoral krem olur, xpecia tablet etki eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
67
Toplam ziyaretçi
107

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt