Saç dökülmesine karşı alınabilecek önlemler

• Konuyu başlatan epsode
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 328
  • Cevap 3

Saç dökülmesine karşı alınabilecek önlemler

1
Selamlar sevgili forum ailesi. Saçlarım çok kaşınıyor ve çabuk yağlanıyor sanırsam benim ailemde çabuk yağlanma sorunu var babamda aynı şekilde her gün saçını yıkıyor. Babamda kellik yok beni benzettikleri akrabam ise 40 yaşından sonra kel olmuş. Saçlarımın şekli bana benzeyen akrabanın aynısı sanırsam bende de dökülme olacak gibi. Saçlarımın dökülmesine sebep olan şey sizce nedir, ne gibi önlemler alıp dökülmelerin önüne geçebilirim? Cevap veren herkese teşekkür eder, iyi ramazanlar dilerim.
3 6
1
Saç dökülmesinin bir çok sebebi vedır bunlardan en önemlileri şunlardır. Dönemsel sinir stres seviyesi, mevsimseml değişiklikler, hormon denge bozukluğu, beslenme tarızı. Tavsiyem sinir stresten uzak durup saçınızın dökülmesini çok takıntı yapmayın, duruma göre takip edin kendiliğinden geçtiğini görürsünüz.
E

epsode

Üye
Selamlar sevgili forum ailesi. Saçlarım çok kaşınıyor ve çabuk yağlanıyor sanırsam benim ailemde çabuk yağlanma sorunu var babamda aynı şekilde her gün saçını yıkıyor. Babamda kellik yok beni benzettikleri akrabam ise 40 yaşından sonra kel olmuş. Saçlarımın şekli bana benzeyen akrabanın aynısı sanırsam bende de dökülme olacak gibi. Saçlarımın dökülmesine sebep olan şey sizce nedir, ne gibi önlemler alıp dökülmelerin önüne geçebilirim? Cevap veren herkese teşekkür eder, iyi ramazanlar dilerim.

Mete

Mete

Üye
Yaşınız kaç şuana kadar kullandığınız ürünler ile ilgili bilgi verebilirmisin. Hatta saçların resim olsa bizde daha iyi güzel yönlendirme yaparız.

I

invincible

Moderatör
Genetik dökülme olmadığına göre yüksek ihtimal hormonlardan dolayı dökülüyordur. Hormonlardan dolayı dökülmediğine eminseniz dermatoloğa gidebilirsiniz.

E

Erhan

Üye
Saç dökülmesinin bir çok sebebi vedır bunlardan en önemlileri şunlardır. Dönemsel sinir stres seviyesi, mevsimseml değişiklikler, hormon denge bozukluğu, beslenme tarızı.

Tavsiyem sinir stresten uzak durup saçınızın dökülmesini çok takıntı yapmayın, duruma göre takip edin kendiliğinden geçtiğini görürsünüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt