Saç dökülmesi ve yağlanması

• Konuyu başlatan mhüseyin
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 445
  • Cevap 7

Saç dökülmesi ve yağlanması

1
[B]Saç dökülmesi ve yağlanması yaşıyorum. Saçlarım yıllardır dökülüyor ve son durumu bu şekilde bı ara cell losyon kafein falan da kullandım.yeniden tedaviye başlamak istiyorum ve ayrıca saçlarının aşırı yaglaniyor ince telli oldular.sizce ne yapayım?[/B] [ATTACH type="full" alt="IMG_20230407_083418.jpg"]2044[/ATTACH][I][ATTACH type="full" alt="IMG_20230407_083447.jpg"]2045[/ATTACH][/I] [B][ATTACH type="full" width="298px" alt="IMG_20230408_104742.jpg"]2046[/ATTACH][/B]
7 6
1
Hocam şakaklardaki açılmayı önlemen için 3 güne 1 dutasterid kullanman gerekir minoxil falan ilk yıl iyi saç çıkarır ama sonunda etkisi azalır kalıcı saç çıkışı sağlamaz
M

mhüseyin

Üye
Saç dökülmesi ve yağlanması yaşıyorum. Saçlarım yıllardır dökülüyor ve son durumu bu şekilde bı ara cell losyon kafein falan da kullandım.yeniden tedaviye başlamak istiyorum ve ayrıca saçlarının aşırı yaglaniyor ince telli oldular.sizce ne yapayım?

IMG_20230407_083418.jpg
IMG_20230407_083447.jpg

IMG_20230408_104742.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
D

Dejampe

Üye
Hocam ailede falan dökülme var mı ?

Mineral

Mineral

Üye
Yaş kaç?

lusyus

lusyus

Üye
Yanlar açılmış yağlanmayı önlemek zor androjen hormonları sebep oluyordur 5 yıl içinde gerilemesi dahada artabilir genetik kaynaklı dökülme topikal antiandrojen losyonlar ve biotin vitamini ile başlaman gerekir. Sabah akşam aldactone estradiol losyon dermaroller ve 5 mg biotin hergün alman gerekir dökülmelerde azalmalar olmazsa oral ilaç kullanmayı düşünebilirsin

M

mhüseyin

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
M

mhüseyin

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlar açılmış yağlanmayı önlemek zor androjen hormonları sebep oluyordur 5 yıl içinde gerilemesi dahada artabilir genetik kaynaklı dökülme topikal antiandrojen losyonlar ve biotin vitamini ile başlaman gerekir. Sabah akşam aldactone estradiol losyon dermaroller ve 5 mg biotin hergün alman gerekir dökülmelerde azalmalar olmazsa oral ilaç kullanmayı düşünebilirsin
Aldactone hap şeklinde mi alacam? Losyonu nerden temin edebilirim?

T

tween

Üye
Hocam şakaklardaki açılmayı önlemen için 3 güne 1 dutasterid kullanman gerekir minoxil falan ilk yıl iyi saç çıkarır ama sonunda etkisi azalır kalıcı saç çıkışı sağlamaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
28
Çevrim içi ziyaretçiler
49
Toplam ziyaretçi
77

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt