Saç Dökülmesi Kesin Çözüm Var mı?

• Konuyu başlatan gkhnksn
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 361
  • Cevap 5

Saç Dökülmesi Kesin Çözüm Var mı?

1
Bugüne kadar bir çok ürün kullandım vitaminden tutun losyonuna kadar, konazol şampuan, minoxidil, finasterid, dutasterid, setipiprant aylarca kullandım ama sonuç yok. Sadece dutasterid ve minoxidil ile ilk 1.5 yıl iyi bir sonuç aldım ama yan erkileri ciddi boyutlara gelince bıraktım jinekomasti ve cinsel yan etkiler birde evlilik olunca bırakmak zorunda kaldım. Şuan ne kullanacağımı açıkcası bilmiyorum dht inhibitör ilaçlara bulaşmak istemiyorum uzun yıllar kullanılmaz zaten minoxidilde malum belli bir süreden sonra etkisi olmuyor, alabilirsem yurtdışından ru58841 temin etmeye çalışıyorum. Önerebileceğiniz uzun süre kullanılabilecek etkisi gördüğünüz ve yan etkisi olmayan bir losyon öneriniz var mı?
5 6
1
6 aydır 1 mg proscar alıyorum son 1 aydır günde 2 kez estradiol losyonu tüm kafaya sürüyorum biraz hareketlilik var gibi ince tüylerde uzama oluşmaya başladı
G

gkhnksn

Üye
Bugüne kadar bir çok ürün kullandım vitaminden tutun losyonuna kadar, konazol şampuan, minoxidil, finasterid, dutasterid, setipiprant aylarca kullandım ama sonuç yok. Sadece dutasterid ve minoxidil ile ilk 1.5 yıl iyi bir sonuç aldım ama yan erkileri ciddi boyutlara gelince bıraktım jinekomasti ve cinsel yan etkiler birde evlilik olunca bırakmak zorunda kaldım. Şuan ne kullanacağımı açıkcası bilmiyorum dht inhibitör ilaçlara bulaşmak istemiyorum uzun yıllar kullanılmaz zaten minoxidilde malum belli bir süreden sonra etkisi olmuyor, alabilirsem yurtdışından ru58841 temin etmeye çalışıyorum. Önerebileceğiniz uzun süre kullanılabilecek etkisi gördüğünüz ve yan etkisi olmayan bir losyon öneriniz var mı?

Synergy

Synergy

Moderatör
Estradiol losyon yada krem yapmanı öneririm dökülmeleri önleyip yeni saç oluşumunu destekliyor 8 ay içinde etkisini görürsün minoxidil ile beraber kullanırsan daha kısa sürede saçları çıkarabilirsin yan etkisi çok hafif seviyede uzun yıllar kullanılabilecek bir losyon, ikinci önerim kafein losyonuda kullan

M

mustafaa

Üye
Estradiol losyon yada krem yapmanı öneririm dökülmeleri önleyip yeni saç oluşumunu destekliyor 8 ay içinde etkisini görürsün minoxidil ile beraber kullanırsan daha kısa sürede saçları çıkarabilirsin yan etkisi çok hafif seviyede uzun yıllar kullanılabilecek bir losyon, ikinci önerim kafein losyonuda kullan
Hocam her forumda belli tip losyonlar oluşturulmuş mesela bu forumda çoğu öneride kafein losyon var elbet faydası var da aldığımız kafein tozları saf mıdır iyi midir bunu da bilemiyoruz belki şuan kullandığım kafein iyi değildir emeklerim boşa gidiyodur zaman kaybı oluyodur

Synergy

Synergy

Moderatör
Kafein içeren losyonların saç dökülmesini önlediğine dair kesin bir bilgi yok şuan deneme yanılma yoluyla kullanılıyor kafein kan dolaşımını hızlandırdığı için faydalı olacağına dair görüşler var.

Kafein iki türlüsü var biri sentetik diğeri bitkisel ikiside etkisi olabilir bununla ilgili bir çalışma varmı araştırabilirim orijinalliği konusunda aldığın yer önemli belge istemelisin görderdiği kutuda firma ismi yazmalıdır

H

Holosko

Üye
Saç dökülmesinin tek kesin çözümü hormonal ilaçlar sürekli kullanmada işe yarıyor ama yan etkilerinden dolayı herkes kullanamıyor

K

Kelaynak

Üye
6 aydır 1 mg proscar alıyorum son 1 aydır günde 2 kez estradiol losyonu tüm kafaya sürüyorum biraz hareketlilik var gibi ince tüylerde uzama oluşmaya başladı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
1
Çevrim içi ziyaretçiler
12
Toplam ziyaretçi
13
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt