Saç dökülmesi için vitamin takviyeleri

• Konuyu başlatan mustafaa
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 451
  • Cevap 11

Saç dökülmesi için vitamin takviyeleri

1
Merhaba iyi günler , doktora gitmeden b12 , biotin ve balık yağı kullanıyorum bir sorun yaşar mıyım acaba , yaptığım araştırmalarda bir sorun olmayacağı yazıyor aranızda kullananlar varsa fikirlerini almak istiyorum -İki günde bir biotin -4 gün kullanıp 2 gün ara verip b12 -Her gün balık yağı Kullanım seklim böyle kullandığım b12 dil alti seklinde metilkobalamin formu
11 6
1
[QUOTE="GÖKDEMİR, post: 1929, member: 15"] Balık yağı hangi marka kullanıyorsun [/QUOTE] Move on [URL unfurl="true"]https://ty.gl/7728qu0dr7[/URL] Linkini de bırakayım bakarsınız
M

mustafaa

Üye
Merhaba iyi günler , doktora gitmeden b12 , biotin ve balık yağı kullanıyorum bir sorun yaşar mıyım acaba , yaptığım araştırmalarda bir sorun olmayacağı yazıyor aranızda kullananlar varsa fikirlerini almak istiyorum
-İki günde bir biotin
-4 gün kullanıp 2 gün ara verip b12
-Her gün balık yağı

Kullanım seklim böyle kullandığım b12 dil alti seklinde metilkobalamin formu

P

Pharmacy

Üye
Üç vitaminide çok kullandım faydasını gördüm ben hergün 1 tane solgar multi vitamin, omega yağ asitleri kullanmıştım biraz kilo aldırdı, biotininde bilinen bir yan etkisi yok kaliteli markaları tercih etmelisin piyasada sahte ürünler var

M

mustafaa

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üç vitaminide çok kullandım faydasını gördüm ben hergün 1 tane solgar multi vitamin, omega yağ asitleri kullanmıştım biraz kilo aldırdı, biotininde bilinen bir yan etkisi yok kaliteli markaları tercih etmelisin piyasada sahte ürünler var
Solgar almak isterdim de baya pahalı , Bende şuan faydasını görüyorum başladı ufaktan , b12 biraz korkutuyor bişey olur mu diye , move on diye bir marka kullanıyorum Trendyolda puanı yüksek 500-600 olumlu yorum alan marka tarım bakanlığı onayliymis takviyeleri

P

Pharmacy

Üye
B12 vitamini iki güne bir kullansanda olur bir kutu bitince 1-2 hafta ara verirsin

M

mustafaa

Üye
J

Jeolog

Üye
B12 hazır vitamin yerine kefir içebilirsiniz. 2 bardak kefir 1 günlük B12 ihtiyacını karşılar.

M

mustafaa

Üye
J

Jeolog

Üye
Tam bilemem ama markette satılanlarda B12 oranı yüksektir

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Balık yağı hangi marka kullanıyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
1
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
3
Robots
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt