Saç dökülmesi için tablet ne önerirsiniz?

• Konuyu başlatan Riwer
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 410
  • Cevap 4

Saç dökülmesi için tablet ne önerirsiniz?

1
merhaba arkadaşlar minoxidil ve 3 güne 1 dutasterid kullanıyorum tedavimden memnunum saçları içten beslemek için vitamin tableti arıyorum ince saçları kalınlaştırsın yeni saçlara destek olması için tavsiye edeceğiniz ne ürün önerirsiniz.
4 6
1
Medobiocomplex-e önerebilirim
R

Riwer

Üye
merhaba arkadaşlar minoxidil ve 3 güne 1 dutasterid kullanıyorum tedavimden memnunum saçları içten beslemek için vitamin tableti arıyorum ince saçları kalınlaştırsın yeni saçlara destek olması için tavsiye edeceğiniz ne ürün önerirsiniz.

L

lugano

Üye
Vitamin tabletlerinde dikkat etmen gereken içerisindeki biotin oranı tek kapsül için 2500 mcg altı olmaması gerekir çinko, B12, selenyum, folik asit içeren ürünler olabilir. Kerozan, xpecia, medobiocomplex-e bunlardan birini tercih edebilirsin

O

Onex

Üye
Sadece biotin içeren kapsül kullanmamı yoksa çinko, folik asit vs. içeren tabletlermi kullanmak mantıklı fiyat açsından soruyom

L

lugano

Üye
Fiyat açısından çok fark yoksa multivitamin içeren almak daha mantıklı

byburkay

byburkay

Üye
Medobiocomplex-e önerebilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
67
Toplam ziyaretçi
107
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt