Saç dökülmesi için sarımsak kürü

• Konuyu başlatan nickyok
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 316
  • Cevap 3

Saç dökülmesi için sarımsak kürü

1
Daha geleneksel ve doğal saç dökülmesi tedavileri hakkında bilgi sitelerini araştırıyorum. Ezilmiş sarımsağın topikal olarak kullanıldığını duyan var mı bilmiyorum? farklı bir forumdaki bir adam, birkaç kişinin bundan sonuç aldığını duyduğunu ve bu yüzden yaklaşık 6 ay boyunca sarımsak kürünü kendi başına denediğini (haftada bir kez 15 dakika) ve denediği diğer tüm ilaçlardan daha iyi sonuçlar aldığını söylüyor. Minoxidil, dutasterid ve spironolakton dahil! Tek sorun kafası günlerce sarımsak kokması. Bu yöntemi deneyip sonuç alan var mı ve sarımsak neden saç dökülmesini önlemek için işe yarıyor?
3 6
1
Saç köklerini falan yakarsınız dikkatli olun direk kullanmayın uzun süre beklerse saç kökünde ciddi tahriş yapıyormuş
N

nickyok

Üye
Daha geleneksel ve doğal saç dökülmesi tedavileri hakkında bilgi sitelerini araştırıyorum.

Ezilmiş sarımsağın topikal olarak kullanıldığını duyan var mı bilmiyorum? farklı bir forumdaki bir adam, birkaç kişinin bundan sonuç aldığını duyduğunu ve bu yüzden yaklaşık 6 ay boyunca sarımsak kürünü kendi başına denediğini (haftada bir kez 15 dakika) ve denediği diğer tüm ilaçlardan daha iyi sonuçlar aldığını söylüyor. Minoxidil, dutasterid ve spironolakton dahil!

Tek sorun kafası günlerce sarımsak kokması.

Bu yöntemi deneyip sonuç alan var mı ve sarımsak neden saç dökülmesini önlemek için işe yarıyor?

N

Niasin

Üye
Eğer işe yaradığını söyleyen ve resim ekleyen olursa 6 ay düzenli olarak ben de bu kürü yapacağım

I

invincible

Moderatör
Kafa sarımsak kokar nasıl sürülecek ki sürekli olarak uygulanmaz ya da akşam uygulayıp hemen yıkamak gerekiyor

C

Chrisis

Üye
Saç köklerini falan yakarsınız dikkatli olun direk kullanmayın uzun süre beklerse saç kökünde ciddi tahriş yapıyormuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
30
Çevrim içi ziyaretçiler
56
Toplam ziyaretçi
86
Robots
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt