Soru Saç diplerinde beyaz kabuklanma nasıl geçer?

• Konuyu başlatan Nelson
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 257
  • Cevap 2

Saç diplerinde beyaz kabuklanma nasıl geçer?

1
Selamün aleyküm arkadaşlar, saç ekiminden sonra saç diplerimde beyaz kabuklanma oluşmaya başladı. Bu durumun normal olduğunu biliyorum, ancak kabuklanmanın nasıl daha hızlı ve etkili bir şekilde geçebileceği konusunda yardıma ihtiyacım var. Kabukları zorlamadan dökmek için ne yapmalıyım? Özellikle hangi şampuan ya da bakım ürünlerini kullanmam gerektiği konusunda tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
2 6
1
Ekim üzerinden 1 ay geçtiyse vichy yeşil şampuan kullanabilirsin
N

Nelson

Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar, saç ekiminden sonra saç diplerimde beyaz kabuklanma oluşmaya başladı. Bu durumun normal olduğunu biliyorum, ancak kabuklanmanın nasıl daha hızlı ve etkili bir şekilde geçebileceği konusunda yardıma ihtiyacım var. Kabukları zorlamadan dökmek için ne yapmalıyım? Özellikle hangi şampuan ya da bakım ürünlerini kullanmam gerektiği konusunda tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

S

Sloccer

Üye
Medikal kepek önleyici şampuanlar (Ketoral, Nizoral gibi), çinko pirition, salisilik asit veya ketokonazol içeren şampuanlar, saç derisindeki mantarı veya aşırı yağlanmayı kontrol altına alabilir. Haftada 3 defa düzenli kullanmak gerekiyor.

H

Huntell

Üye
Ekim üzerinden 1 ay geçtiyse vichy yeşil şampuan kullanabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
5
Toplam ziyaretçi
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt