Saç derisinde oluşan egzamaya ne iyi gelir?

• Konuyu başlatan Delhi
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 226
  • Cevap 1

Saç derisinde oluşan egzamaya ne iyi gelir?

1
Merhabalar saç derisinde egzama oluştu sanırım minoxil ve kafein losyon kullanmaktan dolayı saç derisine tahriş oluştu içindek alkol, propilen glikol yapıyor deride sürekli kabuklanmalar, kaşıntı, yağlanma ile yağlı egzama oluşuyor ketoral şampuan kullanıyorum hatta şakaklar için ketorol krem de kullanıyorum ama niyese çok faydası olmuyor. Yaklaşık 2 aydır bu durum var saç diplerinde kaşıdığım zaman kabuklanmalar çıkıyor beraberinde kepek de var, ılık suyla iki güne bir saçları yıkıyorum. Kaşıntılarda azalma yok minoxil kullanıyorum 2 gün sonra tekrar kabuklanmalar başlıyor bu duruma çözüm bulabilen var mı nemlendirici krem falan sürsem minoxidilin emilimini engeller mi sizce?
1 6
1
Losyonları kendinmi hazırlıyorsun içine propilen glikol katma yerine gliserin kat deriyi tahriş etmez
D

Delhi

Üye
Merhabalar saç derisinde egzama oluştu sanırım minoxil ve kafein losyon kullanmaktan dolayı saç derisine tahriş oluştu içindek alkol, propilen glikol yapıyor deride sürekli kabuklanmalar, kaşıntı, yağlanma ile yağlı egzama oluşuyor ketoral şampuan kullanıyorum hatta şakaklar için ketorol krem de kullanıyorum ama niyese çok faydası olmuyor. Yaklaşık 2 aydır bu durum var saç diplerinde kaşıdığım zaman kabuklanmalar çıkıyor beraberinde kepek de var, ılık suyla iki güne bir saçları yıkıyorum. Kaşıntılarda azalma yok minoxil kullanıyorum 2 gün sonra tekrar kabuklanmalar başlıyor bu duruma çözüm bulabilen var mı nemlendirici krem falan sürsem minoxidilin emilimini engeller mi sizce?

I

invincible

Moderatör
Losyonları kendinmi hazırlıyorsun içine propilen glikol katma yerine gliserin kat deriyi tahriş etmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
25
Çevrim içi ziyaretçiler
44
Toplam ziyaretçi
69

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt