Saç çıkarmak için hangi dermaroller?

• Konuyu başlatan Tahir
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 237
  • Cevap 3

Saç çıkarmak için hangi dermaroller?

1
Evet arkadaşlar benzer konular var hemde 160 sayfa yorumlar yazılmış ama saç çıkarmak için işe yaradığına dair kesin bir bilgi yok cilt yenilemek için dermaroller yapanlarda yaptıranlarda yazmış tabi reklamlarda olmuş güvenilir bilgi almak için sizden ricam evde kendi saç çıkarmak için yapanlar hangi tip dermaroller kaç mm lik uygulama yaptıklarını ve sonuçlarını burda paylaşırlarsa daha net ve bilgi verici olur. Araştırdığım kadarıyla 0.5, 1 mm ve 1.5 mm olanların saç dökülmesi için kullanılacağını yazıyor. Benim saçlar uzun olduğu içim 1.5 mm almayı düşünüyorum. Fikirleriniz nelerdir bilgi verebilirsiniz.
3 6
1
Dermoreller kullanıcaksan 0.5 - 2 mm kadar boyları var. Genelde 512 iğne titanyum kaplamadır. Kullandıktan sonra dezenfekte etmen gerekir. Uygulama yerine 2 defa yapman yeterli olur. Çok fazla uygulama yapma diğer gün tahriş yapar.
T

Tahir

Üye
Evet arkadaşlar benzer konular var hemde 160 sayfa yorumlar yazılmış ama saç çıkarmak için işe yaradığına dair kesin bir bilgi yok cilt yenilemek için dermaroller yapanlarda yaptıranlarda yazmış tabi reklamlarda olmuş güvenilir bilgi almak için sizden ricam evde kendi saç çıkarmak için yapanlar hangi tip dermaroller kaç mm lik uygulama yaptıklarını ve sonuçlarını burda paylaşırlarsa daha net ve bilgi verici olur. Araştırdığım kadarıyla 0.5, 1 mm ve 1.5 mm olanların saç dökülmesi için kullanılacağını yazıyor. Benim saçlar uzun olduğu içim 1.5 mm almayı düşünüyorum. Fikirleriniz nelerdir bilgi verebilirsiniz.

F

fedorn

Üye
Saçın uzunsa dermaroller 1.5 mm kullan daha küçük boyutta kullanma

T

tween

Üye
Ben 0.5 mm kullandım saç derisini kızartıyor kan dolaşımını hızlandırıyor ama 1 mm almanı öneririm

R

Ritalin

Üye
Dermoreller kullanıcaksan 0.5 - 2 mm kadar boyları var. Genelde 512 iğne titanyum kaplamadır. Kullandıktan sonra dezenfekte etmen gerekir. Uygulama yerine 2 defa yapman yeterli olur. Çok fazla uygulama yapma diğer gün tahriş yapar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
19
Çevrim içi ziyaretçiler
34
Toplam ziyaretçi
53
Robots
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt