Rumeli hastanesi saç ekimi 4000 greft yaptırmayı düşünüyorum

• Konuyu başlatan Özkan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 368
  • Cevap 1

Rumeli hastanesi saç ekimi 4000 greft yaptırmayı düşünüyorum

1
Rumeli hastanesi'ne mithat hanbaba ya 4000 greft saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum saç ekimi yaptıran kişilerin resimli sonuçlarına baktım bir çoğu memnun kalmış bazıları şikayet var ankara lokman hekim hastanesine gittim saç durumumu gösterdim vertex bölgesine ekim yapılmayacağını söylediler ilaç kullanımı ile düzelebilirmiş eğer ekim yaparsak ilerde ikinci bir ekim olma ihtimali yüksek diye söylediler. Önlere sıkılaştırmak için düşünüyorum sizin önereceğiniz başka merkezler var mı fiyat çok yüksek olmayacak ve memnuniyet olarak hangi yerleri tavsiye edersiniz.
1 6
1
Bende İzmir Likya ile Ankara lokman hekim ile görüştüm size ne fiyat söylediler
Ö

Özkan

Üye
Rumeli hastanesi'ne mithat hanbaba ya 4000 greft saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum saç ekimi yaptıran kişilerin resimli sonuçlarına baktım bir çoğu memnun kalmış bazıları şikayet var ankara lokman hekim hastanesine gittim saç durumumu gösterdim vertex bölgesine ekim yapılmayacağını söylediler ilaç kullanımı ile düzelebilirmiş eğer ekim yaparsak ilerde ikinci bir ekim olma ihtimali yüksek diye söylediler. Önlere sıkılaştırmak için düşünüyorum sizin önereceğiniz başka merkezler var mı fiyat çok yüksek olmayacak ve memnuniyet olarak hangi yerleri tavsiye edersiniz.

H

Hairos

Üye
Bende İzmir Likya ile Ankara lokman hekim ile görüştüm size ne fiyat söylediler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
29
Çevrim içi ziyaretçiler
62
Toplam ziyaretçi
91
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt