Soru RU58841 Satın Al Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

• Konuyu başlatan Spitzer
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 2

RU58841 Satın Al Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

1
Merhaba arkadaşlar bir süredir yerli ve yabancı forumları takip ediyorum. Son yıllarda saç dökülmesini önlemek için 2 yeni madde olan 'RU58841 ile Setipiprant ile ilgili bir çok konu ve kullanıcı yorumları okuyorum. Yabancı forumlarda bu hammaddelerin yeni olduğunu ve Setipiprant üzerine çalışmaların devam ettiğini ancak ru58841 hammaddesinin geliştirilme sürecinin son bulduğunu satıcıdan öğrendim. Yani ru58841 ilaç olarak piyasaya sürülmeyecek. Setipiprant ise şuan için saç dökülmesinde gözle görülür bir etkisinin olmadığı orta şiddetteki saç sorunlarında işe yaradığı yönünde yabancı forumların kullanıcı yorumlarında okudum. Türkiye'de ise Setipiprant ve ru58841 direk olarak alıp kullanan insanlar pek görmedim. Kullananlar ise bir losyonun içinde diğer etken maddeler ile birlikte hazırlanmış içeriğinde etken hangi bilimsel maddeler var açıklanmamış, setipiprant yada ru58841 etkenlerinin yüzde kaç oranında katıldığı belirtilmemiş. Bende açıkçası bu ürünlere güvenemediğim için Setipiprant ve Ru58841 satın almaya karar verdim. Ülkemizde hiçbir kaynakta bu ürünleri satan bir yer yok. Fiyatları oldukça yüksek genelde çin alışveriş siteleri olan Aliexpress ya da Alibaba gibi toptan hammadde satan sitelerde satışı var. Alibaba toptan sattığı için bir satıcıyla anlaşıp getirtebiliriz diye düşünüyorum. Bir kaç satıcıyla iletişimim oldu ve ülkemizde gümrük vergisi olayı var ve gümrükten geçmede sorun yaşanır mıki diye araştırma yapıyorum. Bu konuda daha önceden bu sitelerden herhangi bir ürün alan arkadaşlarımız varsa bana bu konuda bilgilendirme yapabilir mi? İkinci sorum ise daha önceden bu maddeleri agresif dökülmeyi durdurmak için kullananlar oldumu etkisi hakkında yorumlarınj yazabilir mi şuan için saç konusunda bir çok ilaç deniyorum bunlarıda kullanmak istiyorum.
2 6
1
Geçmiş yıllarda, bu ürün ru58841 çıkmadan önce çok büyük bir beklenti vardı. İnsanlar dört gözle bu ürünü bekliyorlardı. Kellik sorununa kökten çözüm getirecek diye bir algı vardı. Ama bekleneni vermedi etkisi sınırlı oldu. Önceden kullanan bir çok üye görmüştüm kimi memnundu kimisi değil. Yani anlayacağınız çok işe yaramıyor. Ek olarak yan etkileri fazla ve fiyatında epey yüksek.
S

Spitzer

Üye
Merhaba arkadaşlar bir süredir yerli ve yabancı forumları takip ediyorum. Son yıllarda saç dökülmesini önlemek için 2 yeni madde olan 'RU58841 ile Setipiprant ile ilgili bir çok konu ve kullanıcı yorumları okuyorum. Yabancı forumlarda bu hammaddelerin yeni olduğunu ve Setipiprant üzerine çalışmaların devam ettiğini ancak ru58841 hammaddesinin geliştirilme sürecinin son bulduğunu satıcıdan öğrendim. Yani ru58841 ilaç olarak piyasaya sürülmeyecek. Setipiprant ise şuan için saç dökülmesinde gözle görülür bir etkisinin olmadığı orta şiddetteki saç sorunlarında işe yaradığı yönünde yabancı forumların kullanıcı yorumlarında okudum. Türkiye'de ise Setipiprant ve ru58841 direk olarak alıp kullanan insanlar pek görmedim. Kullananlar ise bir losyonun içinde diğer etken maddeler ile birlikte hazırlanmış içeriğinde etken hangi bilimsel maddeler var açıklanmamış, setipiprant yada ru58841 etkenlerinin yüzde kaç oranında katıldığı belirtilmemiş. Bende açıkçası bu ürünlere güvenemediğim için Setipiprant ve Ru58841 satın almaya karar verdim. Ülkemizde hiçbir kaynakta bu ürünleri satan bir yer yok. Fiyatları oldukça yüksek genelde çin alışveriş siteleri olan Aliexpress ya da Alibaba gibi toptan hammadde satan sitelerde satışı var. Alibaba toptan sattığı için bir satıcıyla anlaşıp getirtebiliriz diye düşünüyorum. Bir kaç satıcıyla iletişimim oldu ve ülkemizde gümrük vergisi olayı var ve gümrükten geçmede sorun yaşanır mıki diye araştırma yapıyorum. Bu konuda daha önceden bu sitelerden herhangi bir ürün alan arkadaşlarımız varsa bana bu konuda bilgilendirme yapabilir mi?

İkinci sorum ise daha önceden bu maddeleri agresif dökülmeyi durdurmak için kullananlar oldumu etkisi hakkında yorumlarınj yazabilir mi şuan için saç konusunda bir çok ilaç deniyorum bunlarıda kullanmak istiyorum.

Mineral

Mineral

Üye
Çok pahalı bu ürün heleki dolar çok arttı ülkemizde.

H

Holosko

Üye
Geçmiş yıllarda, bu ürün ru58841 çıkmadan önce çok büyük bir beklenti vardı. İnsanlar dört gözle bu ürünü bekliyorlardı. Kellik sorununa kökten çözüm getirecek diye bir algı vardı. Ama bekleneni vermedi etkisi sınırlı oldu. Önceden kullanan bir çok üye görmüştüm kimi memnundu kimisi değil. Yani anlayacağınız çok işe yaramıyor. Ek olarak yan etkileri fazla ve fiyatında epey yüksek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
68
Toplam ziyaretçi
108
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt