Soru RU58841 losyonu gerçekten işe yarıyor mu?

• Konuyu başlatan Alcapone
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 359
  • Cevap 2

RU58841 losyonu gerçekten işe yarıyor mu?

1
Merhaba arkadaşlar yurt dışından ru58841 alıp losyon olarak kullanmış arkadaşlar bilgi verebilir mi nasıl hazırlıyorsunuz? Uzun süre kullanan saç çıkardığını dökülmeyi önlediğini gören var mı? Bende kulllanmak istiyorum ama temin edemedim nereden alabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
2 6
1
Hairlosstalk forumunda kullanıp çok iyi saç çıkışı olanlar var imkanı olan denesin derim.
A

Alcapone

Üye
Merhaba arkadaşlar yurt dışından ru58841 alıp losyon olarak kullanmış arkadaşlar bilgi verebilir mi nasıl hazırlıyorsunuz? Uzun süre kullanan saç çıkardığını dökülmeyi önlediğini gören var mı? Bende kulllanmak istiyorum ama temin edemedim nereden alabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

K

Kel123

Üye
Ruyu 3 ay kullandım işe yaradığını düşünüyorum tam etkisini görmek için 1 yıl kullanmak gerek şuan getirtmekte çok pahalıya gelir.

M

Merlot

Üye
Hairlosstalk forumunda kullanıp çok iyi saç çıkışı olanlar var imkanı olan denesin derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
14
Çevrim içi ziyaretçiler
30
Toplam ziyaretçi
44
Robots
15

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt