Yorum RU58841 kullanan arkadaşlar memnun mu?

• Konuyu başlatan Eleanor
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 320
  • Cevap 1

RU58841 kullanan arkadaşlar memnun mu?

1
Arkadaşlar forumda uzun süre Ru58841 kullanan arkadaşlar var sonuçları paylaşabilir mi nereden kaça aldığınızı nasıl hazırlayıp kullandığınızı yazabilirmisiniz. Ben bir kaç sitede satan satıcılarla konuştum 1 gr ruya kargo ücreti dahil 2500 gibi bir rakam çıkıyor bu kadar fiyatı yüksek mi yoksa ben mi yanlış anladım.
1 6
1
Ben kullandım bunda 3 sene önce o zamanlar fiyatı alınabilecek düzeydeydi çok hızlı saç çıkışı sağlıyor özellikle minoxille birlikte kullanılırsa baya etki gösteriyor biraz yan etkileri oldu ama önemsemedim. Sonra fiyatından dolayı temin etmedim şimdi kullanmıyorum.
E

Eleanor

Üye
Arkadaşlar forumda uzun süre Ru58841 kullanan arkadaşlar var sonuçları paylaşabilir mi nereden kaça aldığınızı nasıl hazırlayıp kullandığınızı yazabilirmisiniz. Ben bir kaç sitede satan satıcılarla konuştum 1 gr ruya kargo ücreti dahil 2500 gibi bir rakam çıkıyor bu kadar fiyatı yüksek mi yoksa ben mi yanlış anladım.

I

invincible

Moderatör
Ben kullandım bunda 3 sene önce o zamanlar fiyatı alınabilecek düzeydeydi çok hızlı saç çıkışı sağlıyor özellikle minoxille birlikte kullanılırsa baya etki gösteriyor biraz yan etkileri oldu ama önemsemedim. Sonra fiyatından dolayı temin etmedim şimdi kullanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
5
Toplam ziyaretçi
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt