Soru Roaccutane kullanırken nelere dikkat etmeliyim?

• Konuyu başlatan Rubilto
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 481
  • Cevap 2

Roaccutane kullanırken nelere dikkat etmeliyim?

1
Selam arkadaşlar, kaç aydır bitmek bilmeyen sivilcelerim var sürekli aynı yerlerde çıkıp çıkıp duruyor. Çok krem denedim ama çoğu işe yaramadı. Doktora sorduğumda ergenlik sivilcesi olabileceğini aşırı yağlı beslendiğimi söyledi. bana roaccutane yazdı bunu 3 ay kullanıp tekrar muyeneye gidecem. Roaccutane tedavisi sivilce kurutmada tekrar çıkmasını önlemde en etkili ilaçlardan biriymiş. Aranızda bu ilacı kullananlar yardımcı olabilir mi? Nasıl kullanmalıyım doktor tarif etti ama birde sizden duymak istedim. Nelere dikkat etmem gerekiyor mümkünse süreci anlatırsa çok iyi olur. Çünkü bu ilacın ağır yan etkileri var.
2 6
1
Arkadaşlar merhaba, bende kullandım bu ilacı roaccutane'a başlamadan önce, cildimdeki ciddi akne problemleri nedeniyle özgüvenim oldukça düşüktü. İlk birkaç hafta, dudaklarım ve cildim inanılmaz derecede kurudu. Ancak düzenli olarak nemlendirici kullandım ve bu durumu yönetebildim. İkinci aydan itibaren aknelerimde belirgin bir azalma gördüm. Güneşten korunmaya özen gösterdim ve her gün güneş kremi kullandım. Bol su içerek cildimi nemli tutmaya çalıştım. Yan etkiler bazen rahatsız edici olsa da, doktorumun tavsiyelerine uyarak süreci atlattım. Tedavi bitiminde cildim neredeyse tamamen aknesiz hale geldi ve kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Roaccutane güçlü bir ilaç, ancak dikkatli ve bilinçli kullanım ile harika sonuçlar elde edilebiliyor.
R

Rubilto

Üye
Selam arkadaşlar, kaç aydır bitmek bilmeyen sivilcelerim var sürekli aynı yerlerde çıkıp çıkıp duruyor. Çok krem denedim ama çoğu işe yaramadı. Doktora sorduğumda ergenlik sivilcesi olabileceğini aşırı yağlı beslendiğimi söyledi. bana roaccutane yazdı bunu 3 ay kullanıp tekrar muyeneye gidecem. Roaccutane tedavisi sivilce kurutmada tekrar çıkmasını önlemde en etkili ilaçlardan biriymiş. Aranızda bu ilacı kullananlar yardımcı olabilir mi? Nasıl kullanmalıyım doktor tarif etti ama birde sizden duymak istedim. Nelere dikkat etmem gerekiyor mümkünse süreci anlatırsa çok iyi olur. Çünkü bu ilacın ağır yan etkileri var.

R

Realty

Üye
yaşınız kaç genellikle sivilceler 20 yaşından sonra kendiliğinden geçer.

E

Eleanor

Üye
Arkadaşlar merhaba, bende kullandım bu ilacı roaccutane'a başlamadan önce, cildimdeki ciddi akne problemleri nedeniyle özgüvenim oldukça düşüktü. İlk birkaç hafta, dudaklarım ve cildim inanılmaz derecede kurudu. Ancak düzenli olarak nemlendirici kullandım ve bu durumu yönetebildim. İkinci aydan itibaren aknelerimde belirgin bir azalma gördüm.

Güneşten korunmaya özen gösterdim ve her gün güneş kremi kullandım. Bol su içerek cildimi nemli tutmaya çalıştım. Yan etkiler bazen rahatsız edici olsa da, doktorumun tavsiyelerine uyarak süreci atlattım.

Tedavi bitiminde cildim neredeyse tamamen aknesiz hale geldi ve kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Roaccutane güçlü bir ilaç, ancak dikkatli ve bilinçli kullanım ile harika sonuçlar elde edilebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
44
Çevrim içi ziyaretçiler
72
Toplam ziyaretçi
116

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt