Revine Lifting Stick Kullanıcı Yorumları

• Konuyu başlatan Shady
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 462
  • Cevap 4

Revine Lifting Stick Kullanıcı Yorumları

1
Revine lifting stick 25 gr tüpler içinde satışa sunulmuş cildin yaşlanma sürecini tersine çevirmeyi sağlayarak yaşlanma belirtileri sarkma ve kırışıklıkları önleyerek daha sıkı gergin bir cilt oluşmasına yardımcı olur. Revine lifting stick içeriğe sahip Roll-On Stick şeklindedir ve ilaç sınıfına girme. Kullanıcı cilt bakımında yaşlanma ve kırışıklık gibi sorunlarınızın kısa sürede giderilmesine yardımcı olur. Ürün kullanırken cilde Gua Sha masaj tekniği uygular bu sayede ciltteki kan dolaşımını hızlandırır ve cildin gerginleşmesini sağlayarak pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Krem içinde kolajen, E ve F vitaminleri ile bitkisel peptitler sayesinde uygulandığı ilk andan itibaren cildi nemlendirir ve parlak bir görünüm sağlar. Herhangi bilinen bir yan etkisi yoktur. Tüm cilt tiplerine uygundur. Revine Lifting Stick, cilt kırışıklıkları azaltma ve sarkma karşıtı kullanımı, uygulamadan önce cildinizi güzelce temizleyin. Revine stick altındaki tarafındaki mekanizmayı saat yönünde çevirerek kremin çıkmasını sağlayın. Özel uygulama başlığı sayesinde istediğiniz bölgeye ince bir tabaka olacak şekilde sürün. Uygulamadan önce cildinizin temiz olmasına dikkat edin. Cildinizde en az 4 saat süre ile bekletin yıkamayın. Arkadaşlar revine lifting stick kullananlar yorumlarını yazabilir mi? Gerçekten etkisi oluyor mu?
4 6
1
[QUOTE="Glsh87, post: 3386, member: 89"] Son durum nedir canım [/QUOTE] Canım cildimi biraz gergin yaptığını gördüm ilk kullandığımda cildimde biraz kaşıntı yapıyordu bu aralar kesildi ince çizgilerim duruyor hala devam ettikçe size bilgilendirme yaparım
Shady

Shady

Üye
Revine lifting stick 25 gr tüpler içinde satışa sunulmuş cildin yaşlanma sürecini tersine çevirmeyi sağlayarak yaşlanma belirtileri sarkma ve kırışıklıkları önleyerek daha sıkı gergin bir cilt oluşmasına yardımcı olur. Revine lifting stick içeriğe sahip Roll-On Stick şeklindedir ve ilaç sınıfına girme. Kullanıcı cilt bakımında yaşlanma ve kırışıklık gibi sorunlarınızın kısa sürede giderilmesine yardımcı olur. Ürün kullanırken cilde Gua Sha masaj tekniği uygular bu sayede ciltteki kan dolaşımını hızlandırır ve cildin gerginleşmesini sağlayarak pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Krem içinde kolajen, E ve F vitaminleri ile bitkisel peptitler sayesinde uygulandığı ilk andan itibaren cildi nemlendirir ve parlak bir görünüm sağlar. Herhangi bilinen bir yan etkisi yoktur. Tüm cilt tiplerine uygundur. Revine Lifting Stick, cilt kırışıklıkları azaltma ve sarkma karşıtı kullanımı, uygulamadan önce cildinizi güzelce temizleyin. Revine stick altındaki tarafındaki mekanizmayı saat yönünde çevirerek kremin çıkmasını sağlayın. Özel uygulama başlığı sayesinde istediğiniz bölgeye ince bir tabaka olacak şekilde sürün. Uygulamadan önce cildinizin temiz olmasına dikkat edin. Cildinizde en az 4 saat süre ile bekletin yıkamayın.

Arkadaşlar revine lifting stick kullananlar yorumlarını yazabilir mi? Gerçekten etkisi oluyor mu?

S

ssoulfly

Üye
Ben aldim 2 haftadır kullanıyorum. Güzel masaj yapiyor cilde gerginlik verdiğini söyleyebilirim. Kaş arasında sarkma olmuştu burayı için aldım şimdi biraz fark etti. Kremlerin etkisi ancak deriyi tamir ederler. Yüz bölgesine sürdüğünüz de dirilik verdiğini söyleyebilirim, hoşuma gittigi için bi kaç kez uygulama yaptım ama özellikle çene bölgesinde sivilcelerin çıkmasına sebep oldu. Yine burdan konuyu güncellerim kaş arası için 1 ay olunca yazarım.

E

Esra

Üye
Ben hiç memnun kalmadım krem diye sattıkları ürün, yüzü yapış yapış yapan, mum kıvamında bir şey. İnsanın yüzüne dahi sürmeyeceği bir maddeyi kırışıklık giderici diye satıyorlar önermiyorum.

Shady

Shady

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben aldim 2 haftadır kullanıyorum. Güzel masaj yapiyor cilde gerginlik verdiğini söyleyebilirim. Kaş arasında sarkma olmuştu burayı için aldım şimdi biraz fark etti. Kremlerin etkisi ancak deriyi tamir ederler. Yüz bölgesine sürdüğünüz de dirilik verdiğini söyleyebilirim, hoşuma gittigi için bi kaç kez uygulama yaptım ama özellikle çene bölgesinde sivilcelerin çıkmasına sebep oldu. Yine burdan konuyu güncellerim kaş arası için 1 ay olunca yazarım.
Son durum nedir canım

S

ssoulfly

Üye
Son durum nedir canım
Canım cildimi biraz gergin yaptığını gördüm ilk kullandığımda cildimde biraz kaşıntı yapıyordu bu aralar kesildi ince çizgilerim duruyor hala devam ettikçe size bilgilendirme yaparım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt