kleisberg
Üye
Restorex şampuan kullananlar nasıl bir etki aldığını merak ediyorum. Trendyol üzerinde saç dökülmelerine karşı ürünler incelerken karşıma Restorex Saç Dökülmesine Karşı Şampuan geldi. 2 adet 1000 ml sampuan 86 ₺ gibi bir fiyata satılıyor. Acaba aranızda daha önce kullanmış olanlar var mıdır? Varsa yorumlarını bizlerle paylaşabilir mi? Trendyol üzerinden şampuana ait yorumları incelerken ürün için 400 adet yorum yazıldığını gördüm. Yorumları okurken bir kullanıcının 2 yıldır kullandığını, saç dökülmesinin %80 azaldığını ve saçlarının daha hızlı uzamaya başladığını gördüm. Aynı kullanıcı yorumunda sonuçların 1 yıkamada veya 1 ayda görülmeyeceğini, 3-4 ay gibi bir sürede sonuçların görülmeye başlayacağını ve her alışında 2 li 3 lü stoklar halinde adığını gördüm. Bir diğer kullanıcının yorumunda da bir YKS öğrencisinin kullandığını, kullanmaya başladığı sürenin üzerinden çok bir süre geçmediğini fakat sonuçları hızlı gördüğünü gördüm. Aynı yorumda saçları çok dökülen insanlara şampuanla birlikte cam terebentin ve badem yağı ile birlikte kullanmalarını tavsiye ettiğini gördüm.