Reshell Şampuan Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Esrose
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 2

Reshell Şampuan Kullananlar Yorumları

1
Reshell şampuan saç dökülmesini önlemeye yönelik olarak üretilmiş içeriğinde bulunan at kuyruğu özü, papatya, at kuyruğu özü, keratin katkılı ve tuz içermeyen özel formülü saç sağlığına birçok fayda sağlar. [ATTACH type="full"]2232[/ATTACH] Bunlardan bazıları şunlardır: [LIST=1] [*]Saç derisini temizler: Reshell şampuan, saç derisinde biriken yağ, kir ve kepekleri nazikçe temizler ve saç derisini sağlıklı tutar. [*]İçerdiği bol miktarda kolajen, keratin, vitamin, mineral ve doğal özler sayesinde saçları kökten uca besler. [*]Saç dökülmesini azaltır: Reshell şampuan, içerisindeki bileşenler sayesinde saç köklerini besler ve saç dökülmesini azaltıp, kepek oluşmasını önler. [*]Saç derisini besler ve uzun süre nemli kalmasını sağlayarak saç kuruluğunu da önlemeye yardımcı olur. [*]Saç büyümesini teşvik eder: Reshell şampuan, saç köklerini uyararak saç büyümesini teşvik eder. [*]Saçları güçlendirir: Reshell şampuan, saç tellerinin içine nüfuz ederek saçları güçlendirir ve kırılma, yıpranma gibi sorunları önler. [*]Saçları besler: Reshell şampuan, saç tellerinin içine nüfuz ederek saçları besler ve saçların daha sağlıklı görünmesini sağlar. [*]Saçları yumuşatır: Reshell şampuan, saçları nazikçe temizleyerek saçları yumuşatır ve kolay taranmasını sağlar. [*]İşlem görmüş saçlar için kullanılabilir. [/LIST] Bu nedenlerle, Reshell şampuan, saçların genel sağlığına katkıda bulunur ve daha sağlıklı, parlak ve güçlü saçlara sahip olmak isteyenler için ideal bir tercihtir. Günlük kullanıma uygundur. Saçları iki defa yıkanması önerilir. Reshell şampuan içeriği: [LIST] [*]Papatya Çiçeği Özü [*]At Kestanesi Özü [*]Propolis Özü [*]At Kuyruğu Bitkisi Özü [*]Zeytin Yaprağı Özü [*]Defne Yaprağı Özü [*]Kolajen ve Keratin [*]Vitamin B3 [*]Vitamin B5 [/LIST] Arkadaşlar saç dökülmesini önlemek için yardımcı olması bakımından reshell şampuanı kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum.
2 6
1
Uzun zamandır reshell şampuanı kullanıyorum tuzsuz olduğu için boyalı saça uygun kızılın akıtma oranını azalttı. Saç dökülme de azalma göremedim yağlanmayı önlüyor ama hergün kullanmanız gerekiyor.
Esrose

Esrose

Üye
Reshell şampuan saç dökülmesini önlemeye yönelik olarak üretilmiş içeriğinde bulunan at kuyruğu özü, papatya, at kuyruğu özü, keratin katkılı ve tuz içermeyen özel formülü saç sağlığına birçok fayda sağlar.

Reshell Şampuan Kullananlar Yorumları.jpeg

Bunlardan bazıları şunlardır:

1. Saç derisini temizler: Reshell şampuan, saç derisinde biriken yağ, kir ve kepekleri nazikçe temizler ve saç derisini sağlıklı tutar.
  2. İçerdiği bol miktarda kolajen, keratin, vitamin, mineral ve doğal özler sayesinde saçları kökten uca besler.
  3. Saç dökülmesini azaltır: Reshell şampuan, içerisindeki bileşenler sayesinde saç köklerini besler ve saç dökülmesini azaltıp, kepek oluşmasını önler.
  4. Saç derisini besler ve uzun süre nemli kalmasını sağlayarak saç kuruluğunu da önlemeye yardımcı olur.
  5. Saç büyümesini teşvik eder: Reshell şampuan, saç köklerini uyararak saç büyümesini teşvik eder.
  6. Saçları güçlendirir: Reshell şampuan, saç tellerinin içine nüfuz ederek saçları güçlendirir ve kırılma, yıpranma gibi sorunları önler.
  7. Saçları besler: Reshell şampuan, saç tellerinin içine nüfuz ederek saçları besler ve saçların daha sağlıklı görünmesini sağlar.
  8. Saçları yumuşatır: Reshell şampuan, saçları nazikçe temizleyerek saçları yumuşatır ve kolay taranmasını sağlar.
  9. İşlem görmüş saçlar için kullanılabilir.
Bu nedenlerle, Reshell şampuan, saçların genel sağlığına katkıda bulunur ve daha sağlıklı, parlak ve güçlü saçlara sahip olmak isteyenler için ideal bir tercihtir. Günlük kullanıma uygundur. Saçları iki defa yıkanması önerilir.

Reshell şampuan içeriği:
  • Papatya Çiçeği Özü
  • At Kestanesi Özü
  • Propolis Özü
  • At Kuyruğu Bitkisi Özü
  • Zeytin Yaprağı Özü
  • Defne Yaprağı Özü
  • Kolajen ve Keratin
  • Vitamin B3
  • Vitamin B5
Arkadaşlar saç dökülmesini önlemek için yardımcı olması bakımından reshell şampuanı kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum.

R

Ritalin

Üye
Ben eşime aldım bu şampuanı bayanların saçları uzun olduğundan kolay dökülüyor saçlarını yumuşacık yapan mat göstermeyen bir şampuan arıyordu şimdilik beğendi eğer isterse ikinci kutuyu alırım. Kendim kullanmıyom ama genetik dökülmeye faydası olmaz.

N

Niko21

Üye
Uzun zamandır reshell şampuanı kullanıyorum tuzsuz olduğu için boyalı saça uygun kızılın akıtma oranını azalttı. Saç dökülme de azalma göremedim yağlanmayı önlüyor ama hergün kullanmanız gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
5
Çevrim içi ziyaretçiler
26
Toplam ziyaretçi
31
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt