Redoxon Kullananlar Bayer Markası İşe Yarıyor mu?

• Konuyu başlatan Moonlight
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 288
  • Cevap 1

Redoxon Kullananlar Bayer Markası İşe Yarıyor mu?

1
Redoxon kullananlar vardır diyerek bu konu hakkında bilgi amaçlı konuyu açıyorum çünkü sürekli reklamlarda sunum yapılan dünyaca ünlü redoxon markası en çok etki veren ve çok fazla talep gören bu marka kişilerde olumlu etki bıraktığı için neredeyse ülkemizde ve diğer ülkelerde tercih edilebilen bir üründür. C vitamini kaynağı ve takviye edici gıda ürünü olan redoxon kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen bir marka. Sevgili arkadaşlar redoxon markasını kullanan varsa bizlere bu konuda yorumlar yapabilir mi? [ATTACH type="full" alt="redoxon kullananlar.jpg"]1692[/ATTACH]
1 6
1
Redoxon markasını bende reklamlarda çok fazla görüyorum :) Portakal suyu veya sıkılmış limon suyu içsek olmaz mı.
Moonlight

Moonlight

Üye
Redoxon kullananlar vardır diyerek bu konu hakkında bilgi amaçlı konuyu açıyorum çünkü sürekli reklamlarda sunum yapılan dünyaca ünlü redoxon markası en çok etki veren ve çok fazla talep gören bu marka kişilerde olumlu etki bıraktığı için neredeyse ülkemizde ve diğer ülkelerde tercih edilebilen bir üründür. C vitamini kaynağı ve takviye edici gıda ürünü olan redoxon kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen bir marka. Sevgili arkadaşlar redoxon markasını kullanan varsa bizlere bu konuda yorumlar yapabilir mi?

redoxon kullananlar.jpg

rooney43

rooney43

Üye
Redoxon markasını bende reklamlarda çok fazla görüyorum :) Portakal suyu veya sıkılmış limon suyu içsek olmaz mı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
11
Çevrim içi ziyaretçiler
21
Toplam ziyaretçi
32
Robots
13

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt