Rectiwa Şampuan Kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan ssoulfly
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 463
  • Cevap 1

Rectiwa Şampuan Kullananlar var mı?

1
Geçen eczanenin birinde biotin almaya girdim satıcı bayanla biraz sohbet ettik bana saçlar için özel olarak üretilmiş bir şampuan var bunu öneriyorum diye ısrar etti. İçerde ücretsiz saçlar için kontrol yapılıyormuş bir kamerayla saç diplerime baktı. Bende dökülme ile kepeklenme sorunu var. Saçlarımın çok inceldiğini güçsüz olduğu söyledi. Bende biliyorum zaten biotin ve uygulasığım tedavilerden bahsettim. Saç uzmanı bana rectiwa ince telli saçlar için olan şampuanı önerdi ve kapsülü, serumu varmış birde beraber kullanacakmışım 30 gün kullanım sonunda saç gelişimin olacak tekrar gelmemi söyledi. Şampuan 300 ml 99 TL ne dersiniz. Bende merak ettim bu şampuan ile kapsülü forumda kullanan arkadaşlar oldumu diye sormak istedim. Önceden deneyen kullanan arkadaşlar var mı yorumlarını yazabilir mi? [ATTACH type="full"]1909[/ATTACH]
1 6
1
bence gerçektende çok güzel şampuan. kepek yapmıyor ve saç dökülmesini azalttı.
S

ssoulfly

Üye
Geçen eczanenin birinde biotin almaya girdim satıcı bayanla biraz sohbet ettik bana saçlar için özel olarak üretilmiş bir şampuan var bunu öneriyorum diye ısrar etti. İçerde ücretsiz saçlar için kontrol yapılıyormuş bir kamerayla saç diplerime baktı. Bende dökülme ile kepeklenme sorunu var. Saçlarımın çok inceldiğini güçsüz olduğu söyledi. Bende biliyorum zaten biotin ve uygulasığım tedavilerden bahsettim. Saç uzmanı bana rectiwa ince telli saçlar için olan şampuanı önerdi ve kapsülü, serumu varmış birde beraber kullanacakmışım 30 gün kullanım sonunda saç gelişimin olacak tekrar gelmemi söyledi. Şampuan 300 ml 99 TL ne dersiniz. Bende merak ettim bu şampuan ile kapsülü forumda kullanan arkadaşlar oldumu diye sormak istedim. Önceden deneyen kullanan arkadaşlar var mı yorumlarını yazabilir mi?

Rectiwa Şampuan Kullananlar Yorumları.jpeg

A

ahmetposta

Üye
bence gerçektende çok güzel şampuan. kepek yapmıyor ve saç dökülmesini azalttı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt