Saç Ekimi Rana saç ekimi merkezi 5000 greft

• Konuyu başlatan phantom
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 165
  • Cevap 1

Rana saç ekimi merkezi 5000 greft

1
Merhaba, 15 Haziran 2024 tarihinde saçlarımın iyice seyrekleşmesi üzerine 5000 greft saç ekimi yaptırdım. Van’da, memleketimde bu işlemi gerçekleştirdim. 25 yaşındayım ve sizlere her ay sonuçlarımı paylaşmayı planlıyorum. Alkol ve sigara bağımlılığım yok; bu durumun süreç üzerinde olumlu bir etkisi olacağını düşünüyorum. Ayrıca, saç ekim merkezinin önerdiği vitaminleri ve procapil spreyi de düzenli olarak kullanıyorum.
1 6
1
Dediğin gibi 5000 greft gibi gözükmüyor ama 3500 de yeterli olur ekilenler çıktığı takdirde onun dışında bence çizgiyi güzel ayarlamışlar
P

phantom

Üye
Merhaba, 15 Haziran 2024 tarihinde saçlarımın iyice seyrekleşmesi üzerine 5000 greft saç ekimi yaptırdım. Van’da, memleketimde bu işlemi gerçekleştirdim. 25 yaşındayım ve sizlere her ay sonuçlarımı paylaşmayı planlıyorum. Alkol ve sigara bağımlılığım yok; bu durumun süreç üzerinde olumlu bir etkisi olacağını düşünüyorum. Ayrıca, saç ekim merkezinin önerdiği vitaminleri ve procapil spreyi de düzenli olarak kullanıyorum.

S

Syrlex

Üye
Dediğin gibi 5000 greft gibi gözükmüyor ama 3500 de yeterli olur ekilenler çıktığı takdirde onun dışında bence çizgiyi güzel ayarlamışlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
5
Toplam ziyaretçi
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt