Ramadan Pharmacy Fx16 kullananlar yorumları

• Konuyu başlatan Serdar
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 7

Ramadan Pharmacy Fx16 kullananlar yorumları

1
Forumdaşlarım merhabalar, bugün kuaförde traş olurken konu saç dökülmesinden açıldı berberinde saçları dökülmüş tepe bölgesi önleri nerdeyse gitmiş yurt dışından aşağıda resmini eklesiğim Ramadan fx16 serumu kullanıyormuş. Serum içinde minoxidil %5 finasteride 0.25, bimatoprost var. Kullanmadan önceki eski saçlarının resmini gösterdi şuanki durumuyla kıyaslama yaptığımda arada çok fark var sanki saç ektirmiş gibi gördüm. Saçlarının tamamını bu losyon çıkartmış. Banada almam için önerdi. Bende internette biraz araştırma yaptım fazla kullanan görmedim. Kendisi bir çok kişiye satmış bu losyonu çok fazla etkili sonuç alan var çevremizde. İçeriğinde Finasterid ve Minioxil yazıyor zaten, konusu geçen ürün EMR ile aynı ürün müdür benzer ürün müdür. Bu serumu kullananlar var mıdır, yorumları nelerdir. [ATTACH type="full" width="302px" alt="Ramadan Pharmacy fx16 kullananlar yorumları"]1817[/ATTACH]
7 6
1
Kısa süreliğine çok güzel etkiler alabilirsiniz, lakin uzun dönemde etki ve kullanım zorluğu geldiği için insanlar kullanımı bırakıyor işte bu yüzden saç ekimine giriyor insanlar. İlaçlara para vermekten kaçıyor.
S

Serdar

Üye
Forumdaşlarım merhabalar, bugün kuaförde traş olurken konu saç dökülmesinden açıldı berberinde saçları dökülmüş tepe bölgesi önleri nerdeyse gitmiş yurt dışından aşağıda resmini eklesiğim Ramadan fx16 serumu kullanıyormuş. Serum içinde minoxidil %5 finasteride 0.25, bimatoprost var. Kullanmadan önceki eski saçlarının resmini gösterdi şuanki durumuyla kıyaslama yaptığımda arada çok fark var sanki saç ektirmiş gibi gördüm. Saçlarının tamamını bu losyon çıkartmış. Banada almam için önerdi. Bende internette biraz araştırma yaptım fazla kullanan görmedim. Kendisi bir çok kişiye satmış bu losyonu çok fazla etkili sonuç alan var çevremizde. İçeriğinde Finasterid ve Minioxil yazıyor zaten, konusu geçen ürün EMR ile aynı ürün müdür benzer ürün müdür. Bu serumu kullananlar var mıdır, yorumları nelerdir.

Ramadan Pharmacy fx16 kullananlar yorumları

S

Sea

Üye
topikal finasterid herkes kendi yapabiliyor artık, içerisindeki tek cazibesi bimatoprost bulunması yurt dışından getirtmesi sıkıntı maliyeti yüksek

H

Holosko

Üye
Bu ilaçtan kullanan var mı? Arkadaşım kullanıyor iyi saç çıkarıyor ama ilaç çok pahalı. Bir şişesi 600tl. Daha uygun alınabilecek bi yer var mı.

M

muhammetokhangedik

Üye
Forumdaşlarım merhabalar, bugün kuaförde traş olurken konu saç dökülmesinden açıldı berberinde saçları dökülmüş tepe bölgesi önleri nerdeyse gitmiş yurt dışından aşağıda resmini eklesiğim Ramadan fx16 serumu kullanıyormuş. Serum içinde minoxidil %5 finasteride 0.25, bimatoprost var. Kullanmadan önceki eski saçlarının resmini gösterdi şuanki durumuyla kıyaslama yaptığımda arada çok fark var sanki saç ektirmiş gibi gördüm. Saçlarının tamamını bu losyon çıkartmış. Banada almam için önerdi. Bende internette biraz araştırma yaptım fazla kullanan görmedim. Kendisi bir çok kişiye satmış bu losyonu çok fazla etkili sonuç alan var çevremizde. İçeriğinde Finasterid ve Minioxil yazıyor zaten, konusu geçen ürün EMR ile aynı ürün müdür benzer ürün müdür. Bu serumu kullananlar var mıdır, yorumları nelerdir.

Ekli dosyayı görüntüle 1817
bu ürünün orijinalini nerden satın alabilirim?

M

muhammetokhangedik

Üye
Bu ilaçtan kullanan var mı? Arkadaşım kullanıyor iyi saç çıkarıyor ama ilaç çok pahalı. Bir şişesi 600tl. Daha uygun alınabilecek bi yer var mı.
bu ürünün orijinalini nerden satın alabilirim?

L

lastmorn

Üye
M

Muratyerebakan

Üye

Ekli dosyayı görüntüle 1817
Bu ürünün Türkiye deki tek sorumlusu benim , inanılmaz dönüşler alıyoruz ve bu bizi çok mutlu ediyor

L

Leron

Üye
Kısa süreliğine çok güzel etkiler alabilirsiniz, lakin uzun dönemde etki ve kullanım zorluğu geldiği için insanlar kullanımı bırakıyor işte bu yüzden saç ekimine giriyor insanlar. İlaçlara para vermekten kaçıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
49
Çevrim içi ziyaretçiler
76
Toplam ziyaretçi
125
Robots
17

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt