Soru Radix sprey saç çıkarır mı?

• Konuyu başlatan Levent
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 64
  • Cevap 2

Radix sprey saç çıkarır mı?

1
Merhabalar, son bir senedir saçlarımda aşırı derecede seyrelme yaşadım ve vertex bölgemde de belirgin bir açılma başladı. Saç ekimi gibi invaziv çözümleri şu an için düşünmüyorum ve mevcut saçımı güçlendirmek istiyorum. Radix spreyin saç dökülmesini durdurup saç çıkarma konusunda etkili olup olmadığını merak ediyorum. Ayrıca, saçları güçlendirecek ve dökülmesini azaltacak etkili tedavi yöntemleri hakkında önerileriniz var mı? Şu ana kadar denediğiniz ve olumlu sonuç aldığınız ürün veya yöntemleri paylaşabilir misiniz?
2 6
1
Çıkarmaz :) Saç dökülmesi bir evreye girdimi geri dönüşü yok.
L

Levent

Üye
Merhabalar, son bir senedir saçlarımda aşırı derecede seyrelme yaşadım ve vertex bölgemde de belirgin bir açılma başladı. Saç ekimi gibi invaziv çözümleri şu an için düşünmüyorum ve mevcut saçımı güçlendirmek istiyorum. Radix spreyin saç dökülmesini durdurup saç çıkarma konusunda etkili olup olmadığını merak ediyorum.

Ayrıca, saçları güçlendirecek ve dökülmesini azaltacak etkili tedavi yöntemleri hakkında önerileriniz var mı? Şu ana kadar denediğiniz ve olumlu sonuç aldığınız ürün veya yöntemleri paylaşabilir misiniz?

Kier

Kier

Üye
Radiks sprey içerisinde %5 procapil var yani etkili olur mu bilemiyorum 6-8 ay kullanmak lazım herkes de farklı sonuçlar ortaya çıkabilir.

A

Aydem

Üye
Çıkarmaz :) Saç dökülmesi bir evreye girdimi geri dönüşü yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
59
Çevrim içi ziyaretçiler
103
Toplam ziyaretçi
162

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt