Soru QL Hair Vitamin Complex kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan Mirsace
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 36
  • Cevap 1

QL Hair Vitamin Complex kullananlar var mı?

1
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda yoğun saç dökülmesi yaşıyorum ve saçlarımda incelme, seyrelme fark ediyorum. Daha önce farklı yöntemler denemiş olsam da vitamin takviyelerinin bu konuda etkili olabileceğini düşündüm. Özellikle QL Hair Vitamin Complex kullananlar var mı? Bu ürün saç dökülmesini durdurmada ne kadar etkili oldu? Saçlarımda güçlenme veya dökülmenin azalması gibi etkiler fark eden oldu mu? Ayrıca, saç vitamini kullanırken dikkat etmem gereken vitamin değerleri ve besin destekleri hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Her türlü kullanıcı deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
1 6
1
İçerik olarak kaliteli duruyor vitamin değerleri açısından saç için yeterli seviyede genetik dökülme harici faydası olacaktır. Genetik dökülme nedeniyle incelen saçlara dht inhibitörü ilaç kullanılması gerekir. QL Vitamin Complex İçeriği Biotin – 5000 MCG Keratin – 50 MG Vitamin A – 630 MCG Vitamin B2 – 1,4 MG Vitamin B3 – 16 MG Vitamin B5 – 5,2 MG Vitamin B6 – 2 MG Vitamin B12 – 6 MCG Vitamin C – 20 MG Vitamin D3 – 10 MCG Vitamin E – 7,4 MG At Kuyruğu Ekstresi – 80 MG Çinko – 15 MG Yaban Mersini Ekstresi – 7,5 MG Folik Asit – 430 MCG Selenyum – 200 MCG İyot – 42 MCG
M

Mirsace

Üye
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda yoğun saç dökülmesi yaşıyorum ve saçlarımda incelme, seyrelme fark ediyorum. Daha önce farklı yöntemler denemiş olsam da vitamin takviyelerinin bu konuda etkili olabileceğini düşündüm. Özellikle QL Hair Vitamin Complex kullananlar var mı? Bu ürün saç dökülmesini durdurmada ne kadar etkili oldu? Saçlarımda güçlenme veya dökülmenin azalması gibi etkiler fark eden oldu mu? Ayrıca, saç vitamini kullanırken dikkat etmem gereken vitamin değerleri ve besin destekleri hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Her türlü kullanıcı deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

S

Sloccer

Üye
İçerik olarak kaliteli duruyor vitamin değerleri açısından saç için yeterli seviyede genetik dökülme harici faydası olacaktır. Genetik dökülme nedeniyle incelen saçlara dht inhibitörü ilaç kullanılması gerekir.

QL Vitamin Complex İçeriği
Biotin – 5000 MCG
Keratin – 50 MG
Vitamin A – 630 MCG
Vitamin B2 – 1,4 MG
Vitamin B3 – 16 MG
Vitamin B5 – 5,2 MG
Vitamin B6 – 2 MG
Vitamin B12 – 6 MCG
Vitamin C – 20 MG
Vitamin D3 – 10 MCG
Vitamin E – 7,4 MG
At Kuyruğu Ekstresi – 80 MG
Çinko – 15 MG
Yaban Mersini Ekstresi – 7,5 MG
Folik Asit – 430 MCG
Selenyum – 200 MCG
İyot – 42 MCG

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt