Prp tedavisi saça faydalı mı?

• Konuyu başlatan yıldırım123
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 312
  • Cevap 4

Prp tedavisi saça faydalı mı?

1
prp saça faydalı mı , son zamanlarda çok fazla saç dökülmesi yaşıyorum bu benim ister istemez çok rahatsız ediyor arkadaşlar bu gibi durumda araştırma yapıyorum prp bana faydalı gelirmi. Gerçekten çok fazla sık dökülmelerim var saç dökülmesi. 2 Yıl önce saç ekimi yaptırmıştım prp faydası var mı?
4 6
1
Prpr fayda veriyor ben yaptırdım 3 seas oldum saçlar baya güçlendi ancak bıraktığınız da hdmen dökülme sürecine giriyor 1 ay sonra dökülmeler başlıyor
Y

yıldırım123

Üye
prp saça faydalı mı , son zamanlarda çok fazla saç dökülmesi yaşıyorum bu benim ister istemez çok rahatsız ediyor arkadaşlar bu gibi durumda araştırma yapıyorum prp bana faydalı gelirmi. Gerçekten çok fazla sık dökülmelerim var saç dökülmesi. 2 Yıl önce saç ekimi yaptırmıştım prp faydası var mı?

I

isnic

Üye
Prpnin faydası var kardeşim, en az 5-6 seans yaptırmak lazım,ben 6 prp 2 mezoterapi yaptırdım

Y

yıldırım123

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah sağolasin hocam faydası oldu yani dimi

I

isnic

Üye
evet kardeşim,bunun yanısıra, Xpecia tablet ve HP biotin kullandım ben

H

Hanei

Üye
Prpr fayda veriyor ben yaptırdım 3 seas oldum saçlar baya güçlendi ancak bıraktığınız da hdmen dökülme sürecine giriyor 1 ay sonra dökülmeler başlıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
66
Toplam ziyaretçi
106

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt