Soru Prp saç kıran tedavisi yaptırıp memnun kalanlar?

Prp saç kıran tedavisi yaptırıp memnun kalanlar?

1
Herkese selamlar, yaklaşık 6 senedir saç kıran sorunumla mücadele ediyorum ve bu süreçte birçok tedavi denedim. Doktorumla birlikte kortizon iğnesi, minoxil ve çeşitli tedaviler gibi bilinen yöntemleri uyguladık. Ancak ne yazık ki bu tedaviler beklediğim kadar etkili olmadı ve saç kıran sorunumu tamamen durduramadık. Aksine, saç kıran yayılmaya devam ediyor ve yeni alanlarda dökülmeler görüyorum. Bu durum, hem görünüşüm hem de psikolojim üzerinde olumsuz etkiler yaratıyor. Son dönemde PRP tedavisinin saç kıran üzerinde etkili olabileceğini duydum. PRP’nin, saç foliküllerini uyararak saç büyümesini teşvik edebileceği yönünde bazı yorumlar var. Ancak, bu tedaviyi denemiş olan ve gerçekten sonuç almış kişilerden tecrübelerini duymak istiyorum. PRP tedavisi yaptırıp da saç kıran sorunu çözülmüş veya belirgin şekilde azalmış olanlar var mı aramızda? Özellikle PRP'nin etkisini görmek ne kadar zaman alıyor? Kaç seans sonrasında sonuçlar gözle görülür hale geliyor? Herhangi bir yan etkisi oldu mu? Deneyimlerinizi ve bu süreçte dikkat etmem gereken noktaları paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
1 6
1
Benim işyerimde arkadaşım yaptırdı ve saçları gittikçe kapanıyor ne yaptırdığını sorayım sana söylerim buda.
K

Keep

Üye
Herkese selamlar, yaklaşık 6 senedir saç kıran sorunumla mücadele ediyorum ve bu süreçte birçok tedavi denedim. Doktorumla birlikte kortizon iğnesi, minoxil ve çeşitli tedaviler gibi bilinen yöntemleri uyguladık. Ancak ne yazık ki bu tedaviler beklediğim kadar etkili olmadı ve saç kıran sorunumu tamamen durduramadık. Aksine, saç kıran yayılmaya devam ediyor ve yeni alanlarda dökülmeler görüyorum. Bu durum, hem görünüşüm hem de psikolojim üzerinde olumsuz etkiler yaratıyor.

Son dönemde PRP tedavisinin saç kıran üzerinde etkili olabileceğini duydum. PRP’nin, saç foliküllerini uyararak saç büyümesini teşvik edebileceği yönünde bazı yorumlar var. Ancak, bu tedaviyi denemiş olan ve gerçekten sonuç almış kişilerden tecrübelerini duymak istiyorum. PRP tedavisi yaptırıp da saç kıran sorunu çözülmüş veya belirgin şekilde azalmış olanlar var mı aramızda?

Özellikle PRP'nin etkisini görmek ne kadar zaman alıyor? Kaç seans sonrasında sonuçlar gözle görülür hale geliyor? Herhangi bir yan etkisi oldu mu? Deneyimlerinizi ve bu süreçte dikkat etmem gereken noktaları paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

I

invincible

Moderatör
Benim işyerimde arkadaşım yaptırdı ve saçları gittikçe kapanıyor ne yaptırdığını sorayım sana söylerim buda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
80
Çevrim içi ziyaretçiler
129
Toplam ziyaretçi
209

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt