Prozinc plus losyon kullananlar yorumları

• Konuyu başlatan Letrion
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 844
  • Cevap 1

Prozinc plus losyon kullananlar yorumları

1
Prozinc plus saç dökülmesini önlemeye yönelik olarak geliştirilen saçın doğal uzama sürecini destelemeye yardımcı olan bir üründür. Saç tellerinin canlılığını artırmaya ve saçı kökten uca beslemeye yardımcı olarak sağlıklı saç gelişimini destekler. Saçların zayıflayarak dökülmesinin önüne geçmeye çalışır. Prozinc losyon 150 ml içinde renklendirici ve paraben içermez. dermatolojik olarak test edilmiştir. Sabah ve akşam günde 2 defa kuru ve temiz saç derisine püskürtülerek uygulama yapılır. Saç derisine ve özellikle saç dökülmesinin yoğun olduğu bölgeye saç diplerine losyon ile ıslatılarak masaj yapılması önerilir. Saçlarınızı 4 saat süreyle yıkamayın. Etkili sonuç almak için 4 ay süre düzenli kullanılması önerilir. Prozinc Losyon Ürün İçeriği: [LIST] [*]Denatured Ethyl Alcohol, [*]%10 Trichogen VEG, [*]Panax Gingseng Root Extract, [*]Serenoa Serrulata Fruit Exract ( Saw Palmetto Extract ), [*]Acetyl Tyrosine, [*]Arctium Majus Root Extract, [*]Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11, [*]PEG-12 Dimethicone, [*]Calcium Pantothenate, [*]Zinc Gluconate, [*]Niacinamide, [*]Ornithine HCL, [*]Citrulline, [*]Glucosamine HCL, [*]Biotin, [*]PEG-40 Hydrogenated Castor oil [/LIST] [QUOTE] Prozinc losyonu kullanmış üyelerimiz ürün hakkındaki olumlu yada olumsuz yorumlarını konu altından yazabilirler. [/QUOTE]
1 6
1
Ben bu losyonu kullandım ama etkisi yok decek kadar az saç dökülmesini bile azaltmadı seyrelmeler sürekli devam ediyor almanızı tavsiye etmiyorum daha etkili proscar ve minoxil kullanın.
L

Letrion

Üye
Prozinc plus saç dökülmesini önlemeye yönelik olarak geliştirilen saçın doğal uzama sürecini destelemeye yardımcı olan bir üründür. Saç tellerinin canlılığını artırmaya ve saçı kökten uca beslemeye yardımcı olarak sağlıklı saç gelişimini destekler. Saçların zayıflayarak dökülmesinin önüne geçmeye çalışır. Prozinc losyon 150 ml içinde renklendirici ve paraben içermez. dermatolojik olarak test edilmiştir. Sabah ve akşam günde 2 defa kuru ve temiz saç derisine püskürtülerek uygulama yapılır. Saç derisine ve özellikle saç dökülmesinin yoğun olduğu bölgeye saç diplerine losyon ile ıslatılarak masaj yapılması önerilir. Saçlarınızı 4 saat süreyle yıkamayın. Etkili sonuç almak için 4 ay süre düzenli kullanılması önerilir.

Prozinc Losyon Ürün İçeriği:

• Denatured Ethyl Alcohol,
  • %10 Trichogen VEG,
  • Panax Gingseng Root Extract,
  • Serenoa Serrulata Fruit Exract ( Saw Palmetto Extract ),
  • Acetyl Tyrosine,
  • Arctium Majus Root Extract,
  • Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11,
  • PEG-12 Dimethicone,
  • Calcium Pantothenate,
  • Zinc Gluconate,
  • Niacinamide,
  • Ornithine HCL,
  • Citrulline,
  • Glucosamine HCL,
  • Biotin,
  • PEG-40 Hydrogenated Castor oil

Prozinc losyonu kullanmış üyelerimiz ürün hakkındaki olumlu yada olumsuz yorumlarını konu altından yazabilirler.

D

dejavu35

Üye
Ben bu losyonu kullandım ama etkisi yok decek kadar az saç dökülmesini bile azaltmadı seyrelmeler sürekli devam ediyor almanızı tavsiye etmiyorum daha etkili proscar ve minoxil kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
14

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt