Prozinc Mor Şampuan kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan kleisberg
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 313
  • Cevap 3

Prozinc Mor Şampuan kullananlar var mı?

1
Prozinc şampuan yorumları internet üzerinde kullanabileceğim saç dökülmesine karşı ürünler arıyordum. Trendyolda Prozinc Plus Şampuan Seti ile karşılaştım. 300 ml olarak 3 şişe halinde 125 ₺ gibi bir fiyata satılmakta. Trendyol üzerindeki değerlendirmeleri incelemeye başladığım zaman ürünün 4,5 ortalama ile 1891 değerlendirme ve 1240 yorum aldığını gördüm. Bu kadar değerlendirme ve bu kadar yorum aldığına göre ürünün fazlasıyla etkili olacağını düşündüm fakat kontrol amaçlı yorumları kontrol etmek istedim. Bir kullanıcı ürünü annesi için aldığını ve resmen ürünün, annesinin saç dökülmesini durdurduğunu ve kargonun güzel paketlenerek zamanında geldiğini belirtmiş. Başka bir kullanıcı ise eşi için aldığını ve çok memnun olduklarını belirtmiş. [ATTACH type="full"]2151[/ATTACH]
3 6
1
Ben bu şampuanı kullanıyorum ama istediğim gibi bir etki yapmıyor. Kepek oluşmasını, yağlanmayı, kaşıntıyı önlüyor ancak 3 gün kullanmayınca tekrar ortaya çıkıyor. Yani anlayacağınız kesin bir etkisi yok yıkayınca iyi ama 1 hafta kadar saçı korumuyor.
kleisberg

kleisberg

Üye
Prozinc şampuan yorumları internet üzerinde kullanabileceğim saç dökülmesine karşı ürünler arıyordum. Trendyolda Prozinc Plus Şampuan Seti ile karşılaştım. 300 ml olarak 3 şişe halinde 125 ₺ gibi bir fiyata satılmakta. Trendyol üzerindeki değerlendirmeleri incelemeye başladığım zaman ürünün 4,5 ortalama ile 1891 değerlendirme ve 1240 yorum aldığını gördüm. Bu kadar değerlendirme ve bu kadar yorum aldığına göre ürünün fazlasıyla etkili olacağını düşündüm fakat kontrol amaçlı yorumları kontrol etmek istedim. Bir kullanıcı ürünü annesi için aldığını ve resmen ürünün, annesinin saç dökülmesini durdurduğunu ve kargonun güzel paketlenerek zamanında geldiğini belirtmiş. Başka bir kullanıcı ise eşi için aldığını ve çok memnun olduklarını belirtmiş.

Prozinc Mor Şampuan kullananlar var mı.jpeg

kleisberg

kleisberg

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünü daha önce kullananlar varsa deneyimlerini bizlerle de paylaşabilirler mi acaba ?

G

Gürayyyy

Üye
Birçok olumlu yorumları olan bir şampuan kişiden kişiye etki değişebilir.

P

Player

Üye
Ben bu şampuanı kullanıyorum ama istediğim gibi bir etki yapmıyor. Kepek oluşmasını, yağlanmayı, kaşıntıyı önlüyor ancak 3 gün kullanmayınca tekrar ortaya çıkıyor. Yani anlayacağınız kesin bir etkisi yok yıkayınca iyi ama 1 hafta kadar saçı korumuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt