Soru Protein tozu saç döker mi?

• Konuyu başlatan Wuens
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 112
  • Cevap 2

Protein tozu saç döker mi?

1
Merhaba arkadaşlar, protein tozu kullanımı saç dökülmesine neden olur mu? Spor yaparken protein tozu kullanmayı düşünüyorum zaten saçlarım seyrek iyice açılır diye aklıma takılıyor. Bu konuda bilgili arkadaşlar veya deneyimi olanlar varsa, lütfen paylaşabilir mi? Değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
2 6
1
Bcaa'nın saç döktüğünü hiç duymadım. Dökeceğini de zannetmiyorum ama kreatin saç dökebilir kullananlara veya yazılanlara bakma. Boş ve şuursuz konuşan çok var bununla ilgili net bilgileri makaleleri İnternette kolaylıkla bulabilirsin. Kendin araştırabilirsin. Biri çıkıp ben kullandım yok öyle birşey diyebilir veya öyle bir çalışma bilimsel veri yok diye hikaye anlatabilir bunları söyleyen ya bilinçsiz konuşuyordur yada amacı reklam ürün satma falandır. Creatine dht'yi artırabilir bununla ilgili bilimsel makaleler var ingilizce aratarak çok basit bir şekilde bulabilirsin. Creatine illa saç dökülmesi yapacak diye bir şey yok kiminde yapabilir kiminde yapmayabilir. Ama boş ver eksik kalsın olan saçında kafanda kalsın. İçeriğinde Creatine bulunan Protein tozları bence kullanma. Seçim senin tabii ki.
W

Wuens

Üye
Merhaba arkadaşlar, protein tozu kullanımı saç dökülmesine neden olur mu? Spor yaparken protein tozu kullanmayı düşünüyorum zaten saçlarım seyrek iyice açılır diye aklıma takılıyor. Bu konuda bilgili arkadaşlar veya deneyimi olanlar varsa, lütfen paylaşabilir mi? Değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

H

Hairs

Üye
Protein tozunun saçı dökülmesine sebep olcağını sanmam. Protein tozları kas yapmak hızlı kilo almak amacıyla kullanılıyor ve bu ürünlerin içeriğinde genellikle whey protein, soya proteini veya bitkisel proteinler bulunuyor.

Ancak, bazı protein tozları yüksek miktarda BCAA (dallı zincirli amino asitler) veya diğer hormon düzenleyici bileşenler içerebilir. Bu durum dolaylı olarak hormonal dengeyi etkileyebilir ve genetik olarak saç dökülmesine yatkın bireylerde saç dökülmesini tetikleyebilir. Ayrıca, protein tozlarının içinde kullanılan bazı katkı maddeleri veya yapay tatlandırıcılar nadir durumlarda alerjik reaksiyonlara neden olabilir ve bu da saç sağlığını olumsuz etkileyebilir.

N

Nix123

Üye
Bcaa'nın saç döktüğünü hiç duymadım. Dökeceğini de zannetmiyorum ama kreatin saç dökebilir kullananlara veya yazılanlara bakma. Boş ve şuursuz konuşan çok var bununla ilgili net bilgileri makaleleri İnternette kolaylıkla bulabilirsin. Kendin araştırabilirsin. Biri çıkıp ben kullandım yok öyle birşey diyebilir veya öyle bir çalışma bilimsel veri yok diye hikaye anlatabilir bunları söyleyen ya bilinçsiz konuşuyordur yada amacı reklam ürün satma falandır. Creatine dht'yi artırabilir bununla ilgili bilimsel makaleler var ingilizce aratarak çok basit bir şekilde bulabilirsin. Creatine illa saç dökülmesi yapacak diye bir şey yok kiminde yapabilir kiminde yapmayabilir. Ama boş ver eksik kalsın olan saçında kafanda kalsın. İçeriğinde Creatine bulunan Protein tozları bence kullanma. Seçim senin tabii ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
45
Çevrim içi ziyaretçiler
84
Toplam ziyaretçi
129

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt