Proscar yan etkileri gecmedi

• Konuyu başlatan vayezikhan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 714
  • Cevap 4

Proscar yan etkileri gecmedi

1
Arkadaşlar 26 yaşındayım ön taraflarımda seyrelmeler var tamamen açıklığım yok dökülen bölgelerde tüylerde var ama uzamıyorlar yanlarım baya açıldı günde 1 mg proscar kullandım faydasını gördüm diyebilirim ince telli saçlarım biraz kalınlaştı saçları biraz toparladım derken bırakmak zorunda kaldım yanlarımda çok etkisini görmedim 6 aydan sonra yan etkiler artınca bırakmak zorunda kaldım cinsel istekte azalma, unutkanlık, psikolojik bazı durumlar yaşadım bırakınca düzelir demişlerdi geçmedi şimdi cinsel istek eskisi gibi değil diğer sorunlar geçti ama libido sorunları yaşıyorum beslenmeme dikkat ederim ama düzelmiyor bu konuda önerilerinizi bekliyorum.
4 6
1
Bende 6 ay kadar her gün kullanıp bıraktım yan etki yaptı bırakalı 3 ay oluyor halen yan etkileri biraz devam ediyor tamamen geçirmek istiyorum ne yapabilirim?
V

vayezikhan

Üye
Arkadaşlar 26 yaşındayım ön taraflarımda seyrelmeler var tamamen açıklığım yok dökülen bölgelerde tüylerde var ama uzamıyorlar yanlarım baya açıldı günde 1 mg proscar kullandım faydasını gördüm diyebilirim ince telli saçlarım biraz kalınlaştı saçları biraz toparladım derken bırakmak zorunda kaldım yanlarımda çok etkisini görmedim 6 aydan sonra yan etkiler artınca bırakmak zorunda kaldım cinsel istekte azalma, unutkanlık, psikolojik bazı durumlar yaşadım bırakınca düzelir demişlerdi geçmedi şimdi cinsel istek eskisi gibi değil diğer sorunlar geçti ama libido sorunları yaşıyorum beslenmeme dikkat ederim ama düzelmiyor bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

Alperen

Alperen

Üye
Unutkanlık dalgınlık olarak çokca yan etkisinden bahsedenler vardı tabi bu durum kişiden kişiye değişiyor muhtemelen

V

vayezikhan

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz kullandınız mı proscar

Synergy

Synergy

Moderatör
Keçiboynuzu kürü ve haftada 2 defa yemeklerde beraber 300mg coraspirin kullanmanızı öneririm, egzersiz ve ağırlık sporu çalışın, ginseng kapsülleri yada çayı içebilirsiniz

W

wers

Üye
Bende 6 ay kadar her gün kullanıp bıraktım yan etki yaptı bırakalı 3 ay oluyor halen yan etkileri biraz devam ediyor tamamen geçirmek istiyorum ne yapabilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
28
Çevrim içi ziyaretçiler
41
Toplam ziyaretçi
69
Robots
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt