Proscar Yan Etki Görenler

• Konuyu başlatan Rulez
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 418
  • Cevap 2

Proscar Yan Etki Görenler

1
Arkadaslar 12 ay proscar kullandim ilk iki ay 0.5 mg sonraki 4 ay 1 mg sonraki 5 ayda 1.25 ög proscar sonrasinda hiç etki görmediğim için bıraktım yan etkilerinde sertlesme spermde azlik ve seffaflik vardi suan bırakalı 5 bucuk ay oldu düzenli olarak fitnes ve spor yapıyorum yan etkilerini hizli atlatabilmek adına bacak çalışmasınada büyük önem verdim malesef sertlesme sorunu var ereksiyon oluyorum ama 2 dk sonra azalma oluyor ve sonrasında olamıyorum bu sorun ciddi. Sperm azlığı da var emin değilim ama hafif su gibi geliyor, forumda bıraktıktan sonra bu sorunların devam ettiği olan arkadaşlar var mı?
2 6
1
Saça hiç etki etmesi ne minyaturlesme ne dökülme 12 sonunda ilk fotoğrafı ve son fotoğrafı karşılaştırdım bırak aynı saçı gerileme bile var. Benim derdim bu sertleşme problemini düzeltme lazım 6 buçuk ay oldu düzelmiyor böyle giderse mecbur bir üroloji uzmanına gitçem durumu düzeltmek lazım.
R

Rulez

Üye
Arkadaslar 12 ay proscar kullandim ilk iki ay 0.5 mg sonraki 4 ay 1 mg sonraki 5 ayda 1.25 ög proscar sonrasinda hiç etki görmediğim için bıraktım yan etkilerinde sertlesme spermde azlik ve seffaflik vardi suan bırakalı 5 bucuk ay oldu düzenli olarak fitnes ve spor yapıyorum yan etkilerini hizli atlatabilmek adına bacak çalışmasınada büyük önem verdim malesef sertlesme sorunu var ereksiyon oluyorum ama 2 dk sonra azalma oluyor ve sonrasında olamıyorum bu sorun ciddi. Sperm azlığı da var emin değilim ama hafif su gibi geliyor, forumda bıraktıktan sonra bu sorunların devam ettiği olan arkadaşlar var mı?

E

Erhan

Üye
hapın etkileri yan etkileri bırakınca geçer dökülmeye değil saçtaki minyatürleşmeye engel olur

R

Rulez

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saça hiç etki etmesi ne minyaturlesme ne dökülme 12 sonunda ilk fotoğrafı ve son fotoğrafı karşılaştırdım bırak aynı saçı gerileme bile var. Benim derdim bu sertleşme problemini düzeltme lazım 6 buçuk ay oldu düzelmiyor böyle giderse mecbur bir üroloji uzmanına gitçem durumu düzeltmek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
71
Çevrim içi ziyaretçiler
113
Toplam ziyaretçi
184

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt