A
atakanz
Üye
Arkadaslar merhaba bir arkadaşım 3 ay önce saç ektirdi doktor proscar ilacını 1.25 mg olarak her gün kullanmasını söylemişti arkadaşım 3 aydır kullanıyor ancak son zamanlarda kaygılanma, depresyon atakları oluşuyor aniden heyecanlanma gibi psikolojik sorunları baş gösterdi. Kendisi bunun proscardan dolayı oluştuğunu söyledi. Arkadaşım yıllar önce bazı psikolojik sorunları olmuştu sanırsam bunlar tetiklendi. İlacı bırakmak zorunda kaldı ilacın yan etkilerinde depresyon anksiyete yapabileceği bilgileri var. Ayrıca cinsel yönden kalıcı olabilecek yan etkilerde varmış.
Bütün forumları gezdim proscar ile ilgili okumadığım yorum kalmadı. Kendisine kalıcı yan etkileri yokmuş bırakınca düzelirmiş diyorum anlamadı. Çok yakın bi arkadaşım. Sadece 3 ay kullanmada sorun olmaz dedim anlamıyor. Sizce kalıcı bir yan etki bırakır mı bende doğru olan neyse onu söyleyin tam bilmiyorum arkadaşlar.
3 ay kullanmaktan kalıcı yan etkileri olur mu? Kimisi ilaci bıraktıktan sonra etkileri devam eder diyor
Bütün forumları gezdim proscar ile ilgili okumadığım yorum kalmadı. Kendisine kalıcı yan etkileri yokmuş bırakınca düzelirmiş diyorum anlamadı. Çok yakın bi arkadaşım. Sadece 3 ay kullanmada sorun olmaz dedim anlamıyor. Sizce kalıcı bir yan etki bırakır mı bende doğru olan neyse onu söyleyin tam bilmiyorum arkadaşlar.
3 ay kullanmaktan kalıcı yan etkileri olur mu? Kimisi ilaci bıraktıktan sonra etkileri devam eder diyor