Proscar ve yorgunluk

• Konuyu başlatan thevincent
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 446
  • Cevap 8

Proscar ve yorgunluk

1
Arkadaşlar 4 aydır günde 1.25 mg yani proscarı 4/1 oranında kullanıyorum, ilaca başladıktan sonra kendimi aşırı derecede yorgun hissediyorum bazende dikkat eksikliği var bırakmayı düşünüyorum benzer yan etkiyi hisseden varmı aranızda?
8 6
1
Bu ilacın yan etki yapmama gibi durumu yok. Sonuçta erkekliği baskılıyor. Belki yan etki yapmayan arkadaşlar da testosteron hormonu olması gerektiğinden daha yüksektir ilaçla birlikte dengeleniyor olabilir.
T

thevincent

Üye
Arkadaşlar 4 aydır günde 1.25 mg yani proscarı 4/1 oranında kullanıyorum, ilaca başladıktan sonra kendimi aşırı derecede yorgun hissediyorum bazende dikkat eksikliği var bırakmayı düşünüyorum benzer yan etkiyi hisseden varmı aranızda?

K

kelkafa

Üye
Bende de cinsel isteksizlik var

lusyus

lusyus

Üye
Yorgunluk ve unutkanlık maalesef ilacın olası yanetkilerin başında yer alıyor.

W

White

Üye
Dht hormonu saç dokulmesini tetikleyen baslica androjen hormon olmakla birlikte bu hormonu baskilamak vucutta halsizlik, yorgunluk, unutkanlik, cinsel isteksizlik gibi bazi yan etkilere yol açabilir maalesef

E

emreural

Üye
Bende de unutkanlık dikkat eksikliği yapmıştı

L

Levent

Üye
Biliyorsunuz bu ay Ramazan ayı içerisinde bulunuyoruz acaba bu proscar dan dolayı oluşan durum oruç nedeniyle yorgunluk olabilir mi?

R

Rossi

Üye
yorgunluk hissediyorsan bırakmanı öneririm. Finasterid kullanımıyla ilgili doçentlik tezi var forumda, bir ürolog hazırlamış, malesef bu ilaç erkekde kasları bile eritebiliyor korkutmak istemiyorum ama yorgunlukla başlıyormuş kas erimesi, kaslar vücuda yetmiyor, metobolizma değişiyor yavaş yavaş sinsi bir ilaç, dikkat edin herkeste olmayabilir ama sizde olabilir. Bu işin uzmanı saç eken doktorlar değil bunu unutmayın bu işin uzmanı ürologlar onlara danışın derim...siz çocuğunuz olmuyorsa plastik cerrahamı danışırsınız üroloğamı bunu düşünün derim..

S

Scorpion

Üye
Bu ilacın yan etki yapmama gibi durumu yok. Sonuçta erkekliği baskılıyor. Belki yan etki yapmayan arkadaşlar da testosteron hormonu olması gerektiğinden daha yüksektir ilaçla birlikte dengeleniyor olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
32
Çevrim içi ziyaretçiler
45
Toplam ziyaretçi
77

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt